سلام دوستان
من رو هاستم 5 تا سایت دارم
بعد یکی میخواد یه سایت جدید طراحی کنه و بالا بیاره رو همین هاست
میخوام بدونم میشه اعمال محدودیت کنم تا نتونه به کد قالب ها و مطالب رو هاست دسترسی نداشته باشه و فقط بتونه کدهای قالب جدید رو آپ کنه ؟!
با تشکر
سلام دوستان
من رو هاستم 5 تا سایت دارم
بعد یکی میخواد یه سایت جدید طراحی کنه و بالا بیاره رو همین هاست
میخوام بدونم میشه اعمال محدودیت کنم تا نتونه به کد قالب ها و مطالب رو هاست دسترسی نداشته باشه و فقط بتونه کدهای قالب جدید رو آپ کنه ؟!
با تشکر
خیر همچین امکانی وجود ندارد
فقط از طریق ftp همچین امانی هست
با سلام خدمت شما،
اگر در وبسایت ادان دامین کنید و یک فولدر جدا برای دامین جدیدتون ایجاد کنید،
می تونید با ساخت یوزر ftp و تنظیم فقط خواندن همان فولدر با خیال آسوده به طراحتان بسپارید.
اگر طراحی نیازمند دیتابیس هست، از قبل دیتابیس آماده کنید و اطلاعات رو بدید و چندین راه دیگر که امکان پذیر میباشد.
موفق باشید
بهترین نیستیم، اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh〉
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
w w w . i - p o w e r . i r
من از طریق قسمت مدیریت ftp
ایجاد حساب ftp
یه حساب ساختم
متاسفانه لوگین نمیکنه اصلا !
DirectAdmin Login Page
Invalid login. Please verify your Username and Password
درست هم میزنم یوزر و پس رو !
بعد واسه ادان دامین تو دایرکت ادمین گزینه ای نیست اصلا !
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
از طریق Cute FTP هم نمیشه وارد شد ؟
روش ftp هم زیاد امن نیست ولی بهتر از هیچی هست !
اگر طرف قصد سوء استفاده داشته باشه می تونه براحتی با آپلود یک شل به کل هاستتون دسترسی پیدا کنه هم دیتابیس هم فایل ها !
اگر واقعا امنیت براتون مهم هست و اعتمادی به طراح ندارید یک هاست 1 ماهه تهیه کنید و سایت مورد نظر رو موقت روش انتقال بدین بعد از طراحی باز برگردونید به هاست اصلی!
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
با سلام،
بهترین کار این هست ( معمولا طراح ها اطلاعات در زمینه باید داشته باشند ) که وبسایت شما رو بر روی هاست لوکال
فعال کنند و تغییرات و طرح های شما رو پیاده سازی کنند و در نهایت طرح رو به شما ارائه کنند
و شما نیز طبق بابب میلتان آپلود کنید.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)