با سلام خدمت دوستان
میخوام رو whmcs ماژول رسیلو نصب کنم دانلود هم کردم ولی نمیدونم فایل هاش کجا بریزم.
لطفا بگید چیکار کنم بعد از نصب تنظیم هم میخواد بگید.
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
میخوام رو whmcs ماژول رسیلو نصب کنم دانلود هم کردم ولی نمیدونم فایل هاش کجا بریزم.
لطفا بگید چیکار کنم بعد از نصب تنظیم هم میخواد بگید.
با تشکر
با سلام خدمت شما،
ماژول رو اگر اشتباه نکنم در این بخش باید بریزید /modules/registrars/
و سپس از طریق مدیریت WHMCS به این آدرس برید
Setup -> Domain Registrars
و بعد اکتیو کنید و API کدتون رو داخلش وارد کنید.
موفق باشید
بهترین نیستیم، اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh〉
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
w w w . i - p o w e r . i r
درود
باید در مسیر /modules/registrars/ سیستم WHMCS آپلود و از مسیر Setup -> Domain Registrars در قسمت مدیریت آن را فعال کنید.
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
دوستان با تشکر نصب کردم
برای کانفینگ تو این گزینه ها چی بزنم؟
API key You can find your API key in the Reseller Area, at the bottom of the Storefront section.
و تیک گزینه :
Use Debug Mode Debug mode provides extensive information when an error occurs. This information will be logged at Utilities -> Logs -> Module Logs.
Only enable this if you want to investigate errors.
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
خواهش میکنم قربان،
اگر با پرداخت ارزی از طریق حساب خارج از کشور مشکل دارید،
از نمایندگی معتبر رسیلو در ایران بگیرید که جهت شارژ و غیره بعدا به مشکل بر نخورید
که انشاالله بر نخواهید خورد.
البته راه دیگری هم هست، که از واسطه مطمئن جهت پرداخت های ارزی خود استفاده کنید.
موفق باشید
سلام دوستان من این ماژول رو نصب کردم ولی باز تو whois دامنه با خطا مواجه میشم!
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)