سلام دوستان من میخواستم یه هاستینگ بگیرم و کلا همه جور فایل اپلود کنم .
دوستان به نظر شما هاستینگ های نامحدود خوب هستش ؟
من یکجا دیدم زده بود ماهیانه 8 هزار تومان ایا خوبه ؟
فردا به مشکل نمیخوره ؟
سلام دوستان من میخواستم یه هاستینگ بگیرم و کلا همه جور فایل اپلود کنم .
دوستان به نظر شما هاستینگ های نامحدود خوب هستش ؟
من یکجا دیدم زده بود ماهیانه 8 هزار تومان ایا خوبه ؟
فردا به مشکل نمیخوره ؟
هاست نامحدود به معنی بدون محدودیت در چارچوب قوانین ارائه دهنده که باید مطالعه کنید خوب هست
اما مورد استفاده شما قطعا خلاف قوانین سرویس دهنده خواهد بود چون میخواهید بی نهایت آپلود کنید که چنین چیزی وجود خارجی ندارد و قطعا به مشکل بر میخورید
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
به نظر شما من که میخوام یک انجمن بزنم و فیلم و موزیک و ... اپلود کنم چه هاستی بگیرم .
میخواستم کپی پیست کنم ولی واقعا فایده نداره ؟
سایت روی یک هاست اشتراکی باشه
پیوست ها و فیلم و ... روی هاست دانلود و یا روی وی پی اس باشه
از ابتدا روی اصول پیش بروید تا موفق باشید
نخیر خوب نیست به مشکل بر میخوره
اگه میخوای فیلم و موزیک بزنی باید وی پی اس بگیری که اونم ماهانه زیر 20 تومن آشغاله (واسه شروع البته)
اگه میخوای یه سایت کوچیک بالا بیاری برو از هاستینگای پدر مادر دار یکم فضا مثلا 500 مگ بگیر و شروع کن ...
دامنه و هاستینگ - ثبت سفارش آنلاین | رادکام
به نظرتون هارد نامحدود داریم که هاست نامحدود باشد؟
با ســـــلام . . .
طبق گفته همکار عزیز ؛ هیچ چیز در دنیا نا محدود نیســــت . . . به شما حداکثر استفاده از منابع سرور داده میشه ولی بر روی سرور اختصاصی مرجع ، محدودیت هایی از سمت مرکز داده واقع می گــــــردد . . .
همانطور که اعلام شد روی اصول از اول پیش بروید تا نه برای شما و نه برای سرویس دهــنده مشکلی پیش نیاید . . .
1- هاست اشتراکی برای بارگــــذاری وب سایت شما . . .
2- هاست فایل یا دانلود ؛ در نهایت برای شروع با قدرت بیشتر سرور مجازی برای آپلود و فایل های پیوســت شما . . .
-----------------------
توجه داشته باشید اگر سایتتان برایتان مهــم است از جای معتبـــر خرید نماییـــد ، بنده نیز به شخصــه پیشنــهاد من به شمــــا ، هاست 97 می باشد . . .
هاست 97 - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه آنلاین - اولین ارائه دهنده سرویس مستر ریسلر در ایران
که یوزرشان نیـــز پاسخگــو شما بوده انـــد . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــک ر . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
درود
خیر خوب نیست
به نظر شما چرا هاست نامحدود(که نامحدود نیست) اینقدر ارزونه/؟؟؟
چرا هاست حجمی گرونتره؟؟
هاست حجمی بگیرین بهتره هم از نطر سرعت و هم از نظر کیفیت
موفق باشید
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)