با سلام ...
چند وقته با یک آی پی خاص همینطور میان و توی سایت من پست های مشکل دار می زارند ...
می خواستم ببینم راهی هست که توی دایرکت ادمین و یا به طریق دیگه آی پی اون ها را ببندم و سایت بهشون نشون داده نشه ؟
با تشکر
با سلام ...
چند وقته با یک آی پی خاص همینطور میان و توی سایت من پست های مشکل دار می زارند ...
می خواستم ببینم راهی هست که توی دایرکت ادمین و یا به طریق دیگه آی پی اون ها را ببندم و سایت بهشون نشون داده نشه ؟
با تشکر
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
سلام
CSF رو سرورتون نصبه ؟ اگه نصبه باهاش به راحتی می تونید آی پی رو بلاک کنید
اگه نصب نیست با iptables بن کنید
این دستورات رو در SSH وارد کنید.
iptables -A INPUT -s <IP> -j DROP
service iptables restart
دایرکت ادمین یه پلاگین واسه این کار داره که فکر کنم لایسنس ماهانه ی اون از لایسنس خود DA هم گرون تره!!!!
از طریق IPTable فایروال و ... آی پی رو ببند اگه دسترسی نداری به ادمین سرور بگو ببنده.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
خب. شما اگر هاست دارید یک فایل htaccess تعریف کنید و دسترسی اون ای پی رو deny کنید
در غیر این صورت برای مدیر سرو رچندین راه هست که ای پی رو بلاک کنه که باید با اون صحبت کنید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
order allow,deny
deny from 192.168.44.201
deny from 224.39.163.12
deny from 172.16.7.92
allow from all
جای آی پی ها آی پی مورد نظر رو بزار.
بقیه رو عینا کپی کن
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)