سلام دوستان. بله میدونم هر ارزانی بیدلیل نیست! اما شرایط اقتصادی ما رو هم در نظر بگیرین و همچنین رقبای این بازار که روز به روز زیاد میشن و اگه ارزان بودن و سود کم اما منطقی و باکیفیت با هدف جذب مشتری بیشتر باشه به نظرم هیچ اشکالی نداره.
من یک نمایندگی ارزان لینوکس ایران یا هاست اشتراکی باکیفیت (خارجی و سی پنل هم بود مسالهای نیست) با قابلیت حداکثر 20 دومین و پرداخت 6 ماه یک بار نیاز دارم که اول از همه سرعت بعد کیفیت و پشتیبانی و البته خوشاخلاقی و درستکاری سرویس دهنده رو داشته باشه تا اگه راضی بودم بیشتر مشتری بشیم! و البته با این شرایط مشتریای بهتری هم از سازمانهای دیگه معرفی خواهم کرد یا سرویس رو ارتقا خواهم داد. کار تجاری و واسطهگری هم باهاش نمیکنم و مجموعه سایتهایی اکثراً مال خودم هست. سرویسدهندهی حبابی و مقطعی که هر روز زیاد میشن نمیخوام چون حداقل برای 10 سال میخوام خیالم راحت باشه که از یکی بگیرم سالها آوارهی این سرویس اون سرویس نشم و جواب تلفن یا تیکت پشتیبانیم رو واقعاً با روی باز و اخلاق درست بده و با تبلیغات گولزننده مشتری جلب نکنه . اگه اعصاب مصاب ندارین یا اینکاره نیستین یا فقط یک بار برای همیشه میخواین چیزی بفروشین و ول کنین لطفاً آفر ندین. پیشنهاد سرور مجازی یا لایت اسپید هم اگه خیلی ارزون باشه ممنون میشم. مرسی.