-
November 4th, 2013, 11:50
دوستان سرور خریدم و رمز آن سرور را به من نداده اند...چکار کنم.هزینه هم دادم کامل
باسلام و احترام
من سه هفته پیش یک سرور اختصاصی از یک سایت با نماد همه چیز گرفتم و تمامی هزینه ها رو هم دادم و در حال حاظر هیچ رمزی به من نداده است و بعد از یک هفته یک نمایندگی هاست به ما داده است و
بعد از 2 هفته دیگر گفتند سرور اختصاصی شما هک شده است و شما وارد سرور اختصاصی شدید اصلا من رمز پوتی هیچ جا رو ندارم چطوری دسترسی دارم به سرور و نمایندگی من هم غیر فعال شد و در حال حاظر
می گوید که باید 45 دلار باید بدین ...تمامی اطلاعات هم ریستوری کرده بودیم برباد رفت ....به مدیرسایت هم می گویم آقا ما از شما سرویس نمی خواهیم لطفا فقط اطلاعات مارو بدید مگه باید رمز سرور یا هر چیز
دیگه خواستید هزینه رو پرداخت کنید بعد بکاپ رو هم به شما خواهیم داد. بنظر شما من چکار کنم حدود 300 خورده ای هم هزینه کردام .
در حال حظر هم دنبال سرور جدید می گردم کسی سرور خوب داره در همین تایپیک بگه ممنون
ویرایش توسط tik : November 4th, 2013 در ساعت 11:57
-
تعداد تشکر ها ازtik به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2013 11:50
# ADS
-
November 4th, 2013, 11:58
عضو جدید
پاسخ : دوستان سرور خریدم و رمز آن سرور را به من داده اند...چکار کنم.هزینه هم دادم کامل
ممکن است بر روی سرور شما کنترل پنل را نصب کرده باشند و سپس اطلاعات رمز و نام کاربری این کنترل پنل را به شما داده اند و چون کانفیگ امنیتی در بخش کانفیگ های رایگان این شرکت نبوده است (که کاملا هم عقلانی است) انجام نداده اند و سرور شما را دوستان هکر هم کرده اند .
-
تعداد تشکر ها ازseyed-reza به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2013, 12:05
پاسخ : دوستان سرور خریدم و رمز آن سرور را به من داده اند...چکار کنم.هزینه هم دادم کامل

نوشته اصلی توسط
seyed-reza
ممکن است بر روی سرور شما کنترل پنل را نصب کرده باشند و سپس اطلاعات رمز و نام کاربری این کنترل پنل را به شما داده اند و چون کانفیگ امنیتی در بخش کانفیگ های رایگان این شرکت نبوده است (که کاملا هم عقلانی است) انجام نداده اند و سرور شما را دوستان هکر هم کرده اند .
دوست عزیز تضمین شده به من دادن و گفتن کانفیگ و امنیت بالا می بریم گفتن فقط شما هزینه رو واریز کنید ما همه کارهی سرور کانفیگ همه چیز انجام میدیم براتون اما هیچی به هیچی
-
-
November 4th, 2013, 12:39
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2013, 12:49
عضو انجمن
احتمال داره خود هاستینگ سرور رو نابود کرده باشه :D
حیف اینجا بخش آموزشیه وگرنه آفر می دادم :p
-
تعداد تشکر ها ازapi به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2013, 12:57

نوشته اصلی توسط
api
احتمال داره خود هاستینگ سرور رو نابود کرده باشه :D
حیف اینجا بخش آموزشیه وگرنه آفر می دادم :p
دوست عزیز می گم رمز عبور هیچی به من نداده شما می گید سرور داغون کرده
-
-
November 4th, 2013, 13:08
پاسخ : دوستان سرور خریدم و رمز آن سرور را به من نداده اند...چکار کنم.هزینه هم دادم کامل

نوشته اصلی توسط
tik
باسلام و احترام
من سه هفته پیش یک سرور اختصاصی از یک سایت با نماد همه چیز گرفتم و تمامی هزینه ها رو هم دادم و در حال حاظر هیچ رمزی به من نداده است و بعد از یک هفته یک نمایندگی هاست به ما داده است و
بعد از 2 هفته دیگر گفتند سرور اختصاصی شما هک شده است و شما وارد سرور اختصاصی شدید اصلا من رمز پوتی هیچ جا رو ندارم چطوری دسترسی دارم به سرور و نمایندگی من هم غیر فعال شد و در حال حاظر
می گوید که باید 45 دلار باید بدین ...تمامی اطلاعات هم ریستوری کرده بودیم برباد رفت ....به مدیرسایت هم می گویم آقا ما از شما سرویس نمی خواهیم لطفا فقط اطلاعات مارو بدید مگه باید رمز سرور یا هر چیز
دیگه خواستید هزینه رو پرداخت کنید بعد بکاپ رو هم به شما خواهیم داد. بنظر شما من چکار کنم حدود 300 خورده ای هم هزینه کردام .
در حال حظر هم دنبال سرور جدید می گردم کسی سرور خوب داره در همین تایپیک بگه ممنون
این جریان شبیه فیلم سینمایید شد
لطفا اسم سایتی که ازش خرید کردید رو بگید
-
تعداد تشکر ها ازpersianmagic به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2013, 13:09
عضو انجمن
سلام در صورتی که مایل هستید ، اطلاعات سایتی که از آن سرور را تهیه کرده اید برای اینجانب پ خ کنید تا با نام کاربری شما لاگین شوم و این مورد را براتون پیگیری کنم.
موبایل :09365340585
امان زاده
با تشکر
قوی ترین پشتیبانی ، بهترین عملکرد
Email:
info@serversetup.co Ticket:
https://serversetup.co
Tel: 05138919616
Telegram: @serversetupsale
-
تعداد تشکر ها ازreza21biologist به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2013, 14:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza21biologist
سلام در صورتی که مایل هستید ، اطلاعات سایتی که از آن سرور را تهیه کرده اید برای اینجانب پ خ کنید تا با نام کاربری شما لاگین شوم و این مورد را براتون پیگیری کنم.
موبایل :09365340585
امان زاده
با تشکر
چه جالب با حرف شما استارتر رو زیر سوال میبرید ! شما چه پیگیری میتونید انجام بدید که استارتر نمیتونه انجام بده ؟
شماره تماس : 77395636-021
09123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
-
تعداد تشکر ها ازezat1 به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2013, 15:21
1. اگر قابل اعتمادند ، بهتره برای زنده کردن هزینه ی قبلی ، این هزینه را نیز متقبل شوید
2. اگر با تحقیق به این نتیجه رسیدید که نمیشه اعتماد کرد ، خب ، فتا هست و می توانید از آن طریق نیز اقدام نمایید.
درکل در سایبر ، چنین اتفاقاتی ، بیشتر از زمین است.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید