-
April 8th, 2010, 21:14
عضو انجمن
remote access در mysql
با سلام .
امیدوارم دوستان همکاری کنند .
سوال : چگونه به دیتابیس یک سایت دیگر متصل شویم ؟
دانسته های گذشته خودم :
در connection به جای localhost باید ip سرور یا دامین مربوطه بدون لحاظ کردن(http://) را قرار دهیم .
اما بعد از سالها چند روزیست که قصد امتحان کردن آن را دارم این امکان در local وجود دارد اما در خارج از آن وجود ندارد .
تحقیق های انجام شده :
این قضیه مربوط به remote access در mysql می باشد که در وب فعال نیست به خاطر مثال امنیتی .
البته چیزه دیگری هم مطرح هست که زیاد مستند نیست اگر به نتیجه نرسید آن را هم اعلام می کنم .
راه حل های پیدا شده :
شیوه فعال سازی remote access
How Do I Enable Remote Access To MySQL Database Server?
دوستانی که تجربه این کار را دارند راهی پیشنهاد کنند .
اگر فکر می کنند واقعا گفته های من اشتباهه مثل من آزمایش کنند تا نتیجه را ببینند .(چون خیلی ها مثل خودم تو همین اشتباه بودند و نمی دانستند که نمی شود .)
این مشکل خیلی از افراد در اینترنت هست (با جستجو در گوگل خواهید دید .) و کسی واقعا درباره این موضوع جایی بحث نکرده و من قصد دارم به کمک دوستان این قضیه به نتیجه برسد تا یک آموزش مرجع خوب فارسی در این سایت قرار بگیرد .
هر کدام از دوستان اگر این امکان را دارد در یک vps این کار را انجام دهد و اینجا تست شود .
ویرایش توسط persiansoft : April 8th, 2010 در ساعت 21:17
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
-
-
April 8th, 2010 21:14
# ADS
-
April 8th, 2010, 23:21
عضو دائم
پاسخ : remote access در mysql
اگر از کنترل پنل cPanel استفاده می کنید می بایست IP یا رنج IP که حق استفاده از MySQL را به صورت Remote دارند را در قسمت Remote MySQL فعال و مشخص کنید.
-
تعداد تشکر ها ازMetalik به دلیل پست مفید
-
April 8th, 2010, 23:57
عضو انجمن
پاسخ : remote access در mysql

نوشته اصلی توسط
Metalik
اگر از کنترل پنل cPanel استفاده می کنید می بایست IP یا رنج IP که حق استفاده از MySQL را به صورت Remote دارند را در قسمت Remote MySQL فعال و مشخص کنید.
ممنون از لطف شما متاسفانه کنترل پنل خودم چون دایرکت ادمین بود نمی توانستم این راه را انجام دهم . توضیحات شما را با اجازه شما کامل تر می کنم .
در cpanel باید به Remote Database Access Hosts بروید و آی پی خود را اضافه کنید .
اگر محدوده ای از آی پی مد نظر شماست کافی است
%.%.%.%
در این حالت تمامی افراد دسترسی دارند .
در صورتی که کنترل پنل دایرکت ادمین باشد .
به قسمت MySQL Management و سپس روی دیتابیس مورد نظر کلیک کنید و از قسمت Access Hosts آی پی مورد نظر خودتان را وارد کنید و add host را بزنید .
فعلا مشکل اینجاست که در دایرکت ادمین امکان استفاده از % به جای آی پی وجود ندارد .
ویرایش توسط persiansoft : April 9th, 2010 در ساعت 01:37
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
-
تعداد تشکر ها از persiansoft به دلیل پست مفید