با سلام
دوستانی که از سرویس مبین نت استفاده کردند نظرشون درباره کیفیت چیه ؟
پوششی که تو سایت زدن واقعا به همون شکل هست ؟
مینیموم و ماکسیموم سرعت دانلود چه مقداریه ؟
با سلام
دوستانی که از سرویس مبین نت استفاده کردند نظرشون درباره کیفیت چیه ؟
پوششی که تو سایت زدن واقعا به همون شکل هست ؟
مینیموم و ماکسیموم سرعت دانلود چه مقداریه ؟
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
سلام
کیفیت عال ، بهترین اینترنت ایران !
بله پوشش حتی بیشتر از نقاطی هست که در سایت زدن و با اضافه شدن بی تی اس ها بیشتر هم میشه ، و در بعضی جاها که مودم بیرونی زده پوشش رو با ایندور هم جواب میده ( بستگی به محل داره ، تست باید بشه )
سرعت واقعی هست ولی افت سرعت به هیچ عنوان نداره ، مثلا اگه میگن 512 واقعا سرعت دانلود بین 70 تا 85 میره ولی به هیچ عنوان کمتر نمیشه بلکه بیشتر میشه ، جمعه ها چون دانلود آزاد هست "ممکنه" بعضی ها افت سرعت داشته باشند اونم حدود 5 کیلوبایت اختلاف هست!
از نظر پایداری اصلا مثل adsl یا خطوط دیگر نیست ! پایداری بالایی داره شاید هر 2 ماه یک بار ، اونم شاید هست! 1 بار قطع بشه طی 2 ساعت و بعد وصل شه! اونم بدلیل تقویت و افزایش بی تی اس ها است!
اصلا نیاز به پشتیبانی خاصی نداره مودم کانفیق شدست ، فقط به برق متصل میکنید و اینترنت استفاده میکنید ، و همان طور که گفتم پایداری شبکش باعث شده که بی دردسر ترین اینترنت تو ایران باشه ، در حال حاظر 35 شهر پوشش داده و طی ماه های آینده قرار است بیشتر هم بشه
خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
آفاق دیتا شمال نماینده رسمی وایمکس مبین نت و شرکت فن آوا در استان مازندران
افاق دیتای عزیز فکر کنم شما نمایندشون باشید میشه یه سایتی معرفی کنید اگر بخوایم برای تهران خرید کنیم مشکلی نداشته باشیم و اطلاع بتونیم ازش به دست بیاریم؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
هدف از تهیه وایمکس استفاده از اون برای لپ تاپ در مناطق مختلف هست ! حلا فرضا حرکت در همون مناطق تحت پوشش یا شاید شهر به شهر
می خواتسم بدونم ارزش تهیه داره ؟ مورد دیگر GPRS ایرانسل بود
می خواستم بدونم نظر شما کدومه ؟!
در جواب امیر : شرکت ارتباطات مبین نت :: تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران :: اینترنت پرسرعت بی سیم :: تلفن اینترنتی :: شبکه های مجازی اختصاصی
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
بله ! این قانون مال سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور هستاون طوری که تو سایتشون گفته به کاربر در حال حرکت اجازه ی ارائه ی سرویس ندارن ،
سرویس 128 را استفاده میکنم عالیه تا امروز هم هیچ مشکلی نداشتیم
شرکت شبکه گستر ساینا تلفن : 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com
بهترین ایرایه دهنده اینترنت در ایران
واقعا تایید میشن کیفیت شک نکنید
مدیریت شرکت و طراحی و حسابداری و مهندسین و کیفیت عالی داره
بنده خودم پروژه های نصب این شرکت در خراسان رضوی انجام میدهم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)