سلام. برای خرید لایسنس cpanel به سایتش رفتم البته با ip آمریکا. موقع درج مشخصات UAE رو میدهم ولی توی شهرایی که باید انتخاب کنم فقط شهرهای آمریکا هست! نظر دوستان چیست؟
سلام. برای خرید لایسنس cpanel به سایتش رفتم البته با ip آمریکا. موقع درج مشخصات UAE رو میدهم ولی توی شهرایی که باید انتخاب کنم فقط شهرهای آمریکا هست! نظر دوستان چیست؟
سلام
از سایت اصلی نگیرید بهتره
از سایتهای دیگه بگیرید
تو گوگل سرچ کنید
ممنون چه سایتی را پیشنهاد میکنید؟
سلام
کدوم دیتا سنتر هستید، خود دیتا سنتر ها معمولا تخفیف دارند، 30-50 %
سلام
از سایت خودشون توصیه نمیشه بخرید .برای وری فای شدن حسابتونم ازتون مدارک میخواد .
اگر خواستین میتونیم براتون تهیه کنیم .
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
برادر لایسنس از سایت های خارجی میخاین از این ها می تونید بخرید ، اگر اطلاعات حساب ، آی پی ، پرداخت کننده با هم هماهنگ باشه احتمال زیاد وریفای هم نمیخاد.
cPanel License Price Information
LicensePal - Web Hosting Software License Reseller
Buy cPanel Licenses for Dedicated and Virtual Servers - Instant License Activation
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)