با سلام
بنده ساکن رشت هستم
امروز تماسی دریافت کردم از پلیس فتا که به بنده گفتن داریم هاستینگ های استانی را ساماندهی میکنیم و برای پر کردن یک سری فرم باید به کلانتری تشریف بیارید .
میخواستم ببینم با شما هم همچین تماسی گرفته شده ؟
با سلام
بنده ساکن رشت هستم
امروز تماسی دریافت کردم از پلیس فتا که به بنده گفتن داریم هاستینگ های استانی را ساماندهی میکنیم و برای پر کردن یک سری فرم باید به کلانتری تشریف بیارید .
میخواستم ببینم با شما هم همچین تماسی گرفته شده ؟
بیشتر توضیح ندادند .
یعنی این بخش را دارند ساماندهی میکنند ؟
خیر
فقط گفتن بیاین یک سری فرم باید پر کنین!
سلام
دوست عزیز اولا اگر قرار به ساماندهی باشه قبل اطلاع رسانی میشه . برای این کار هم به کلانتری نمیرند! شماره تماسی مه باهاتون تماس گرفتند ببینید از کجا بوده
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
شماره کلانتری 14 رشت گلسار بود!
البته از چند جا پرسیدم گفتن اگه سایتت موردی داشته باشه ***** میشه , اگه هم خلافی در کار باشه با حکم میان میگیرنت :دی !
حالا این مدلش رو نمیدونم
شاید توی شهرتون پلیش فتا توی کلانتری مستقر باشن و یک مکان مستقل نداشته باشن .
مسلماً پلیس فتا کاره ای نیست و قوه قضاییه مسئول حکم صادر کردنه .
برو یه سر بزن و بعداً نتیجشو به ما بگو .
شما فکر کردی توی این مملکت قانونی هست ؟ هر وقت می بینی یه چیزی علم می شه یک عده رو می گیرند.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
خدا کنه که یه سر و سامانی بدهند چون خیلی فروشنده های بی اعتبار زیاد شده (البته اصلا قصد توهین به دوستان و همکاران را به هیچ وحه ندارم)
درستهشاید توی شهرتون پلیش فتا توی کلانتری مستقر باشن و یک مکان مستقل نداشته باشن .
فردا میرم ببینم چه خبره . به هر حال اگه دیگه مارو ندیدین حلال کنین
دوستانی هم که تماس مشابه داشتن اینجا اعلام کنن
چند وقته پیش از دومینی که مرببوط به زیساخت بود و از قول پلیس فتا برای ما ایمیل فرستادن که باید از تمامی کاربران مدرک شناسایی و تشخیص هویت دریافت کنید ! فعلا اعتنایی نکردیم اما گویا یه خبرایی برای ساماندهی به ایی کار هست و احتمالا هر بخش داره ساز خودش رو میزنه که مثلا به شما گفتن بیاید فرم پر کند به ما گفتن از کاربرا مدرک شناسایی بگیرید حتما به یکی دیگه هم یه چیز دیگه گفتن
در هر صورت ما کاری نکردیم تا درخواست در نامه رسمی برامون ارسال بشه تا اون زمان اهمیتی نمیدیم چون اگر حکم قضایی باشه حتما باید مکتوب و ثبت شده باشه نه تلفن یا ایمیل
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)