سلام به همه دوستانمن میخوام 10 تا وبسایت راه اندازی کنم با 10تا دامین مختلف .اما میخوام فقط یه هاست داشته باشم و به هرکدوم از اونها هرچقدر که خواستم هاست اختصاص بدم.چه جوری باید انجام بدم.
کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام به همه دوستانمن میخوام 10 تا وبسایت راه اندازی کنم با 10تا دامین مختلف .اما میخوام فقط یه هاست داشته باشم و به هرکدوم از اونها هرچقدر که خواستم هاست اختصاص بدم.چه جوری باید انجام بدم.
کسی میتونه کمکم کنه؟
با دایرکت ادمین به راحتی می توانید این کار را انجام دهید.
طراحی بنر فلش با نازلترین قیمت . قبول کلیه سفارشات طراحی بنر گیف و فلش ، کاتالوگ ، هدر ، کاور ، قالب وبسایت و ...
تبلیغات بنری رایگان! در شبکه تبلیغات کلیکی ادلاین
درود
دوست گرامی اگر میخواهید با 1 هاست 10 سایت را میزبانی کنید باید هاست شما دارای 10 Add on Domain باشد که بتوانید 10 سایت را در یک هاست میزبانی نمایید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
اگر سی پنل دارید توی صفحه ی اصلی گزینه ی ادد دامین رو بزنید و دامنه هاتون رو بنویسید و تایید کنید برای هر دامنه یک پوشه در پابلیک اچ تی ام ال ساخته میشه و توی اون پوشه ها ساتاتون رو لود کنید .
دی ان اس های دامنه هاتونم به دی ان اس های هاستون تغییر بدید . به همین راحتی.
فقط اگر لود سایتاتون بالابره ممکنه ساسپند بشید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
باید یک سرور مجازی بگیری خودت یک کنترل پنل نصب کنی و این کارو انچام بدی
به طور کلی تا جایی که من میدونم 2تا راه داره
1 . هاست اشتراکی با قابلیت اد دامین بالا داشته باشه
2 . یه نمایندگی محدود (مثلا 10گیگ ) بگیر و سایتا رو روش بالا بیار
هاست شما باید از 10 اددون پشتیبانی بکنه در اینصورت میتونید 10 سایت رو ی یک هاست بالا بیارید
ایشون ظاهرا میخوان به هر دامنه یک حجم متفاوتی بدن که با Add Domain کارشون راه نمیفته!
بهتره نمایندگی هاست تهیه بفرمایید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)