-
March 11th, 2010, 00:36
-
تعداد تشکر ها ازArte به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2010 00:36
# ADS
-
March 11th, 2010, 01:06
پاسخ : بازگشت یک قهرمان
اگر اسکریپت لیچ معمولی رو نصب میکردید بهتر بود
از همه جا میشد لیچ کرد...
-
-
March 11th, 2010, 01:10

نوشته اصلی توسط
eParsData.Net
اگر اسکریپت لیچ معمولی رو نصب میکردید بهتر بود
از همه جا میشد لیچ کرد...
نه بابا اون فاییده نداره که با این تعداد یوزر که نمیشه معمولی رو بیارم بالا همش میخواد error بده این الان توش اکانت هست . مگاآپلود هم که از فیلتر دربیارن اونم میشه گذاشت همین 3 تا آپلودسنتر مهم هستن بقیه زیاد اهمیت ندارن
-
-
March 11th, 2010, 01:21
من با اونایی که اهمیت ندارند کار میکنم
اونها سرویس بهتر میدند تا معروف بشند
-
-
March 11th, 2010, 01:45

نوشته اصلی توسط
eParsData.Net
من با اونایی که اهمیت ندارند کار میکنم
اونها سرویس بهتر میدند تا معروف بشند

اینم حرفیه
-
-
March 11th, 2010, 03:29

نوشته اصلی توسط
rapidfa
نه بابا اون فاییده نداره که با این تعداد یوزر که نمیشه معمولی رو بیارم بالا همش میخواد error بده این الان توش اکانت هست .
مگاآپلود هم که از فیلتر دربیارن اونم میشه گذاشت همین 3 تا آپلودسنتر مهم هستن بقیه زیاد اهمیت ندارن

در نمياد چون ساماندهي نشده
-
تعداد تشکر ها از Rapid به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2010, 10:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rapidfa
رپیدفا بر روی xlhost !!!
rapid fa
دانلود فایل از هات فایل
این بار رفیتیم رو xlhost امیدوارم این هم مثل ovh خوب باشه خیلی از دوستان میتونن سایت رپیدفا رو از زاویه ای دیگه ببینن مثال اون دسته از دوستانی که میخواهند تازه سرور اختصاصی بخرن و سردرگم هستند که پورت سرورها به چه شکلی هستن میتونن از تجربیات رپیدفا استفاده کنند .
ماه اول کار روی giga بودیم کلاه بردارا گفتن unlimited bw ولی ... که افتضاح بود برای همچین سایتی که بخواد روی پورت 10 مگابایت لیچ کنه .

ماه دوم -----
ماه سوم iweb واقعا عالی بود ولی من کم آورد چون خیلی گرون بود

ماه چهارم ovh بود واقعا لذت بردم ولی از شانس ما یک سری مشکلات داشت که حذف شد .
ماه پنجم fdc بودیم سروره واقعا خوبی هست و آپتایم و سایر موارد 100 % هست ولی پورتش خودمونی بگم آشغاله .
ماه ششم xlhost که الان ملاحظه می کنید ....
دقت کنید که الان صفحه ی اصلی سایت روی fdc و رپیدشیر و هات فایل روی xlhost هستند
در نهایت جا داره از دوست عزیزم ded24.com تشکر کنم که خیلی راهنمایی کردن من رو ....
موفق باشید !
یک نکته اینها هیچ کدومشون بخاطر کپی رایت بهت گیر ندادن ممکنه تجربیات را در این مورد بیان کنی
در مورد ماه چهارم ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین که چه مشکلاتی بود که از تجربیات شما و این دیتا سنتر بتونیم استفاده کنیم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
March 11th, 2010, 10:33
عضو دائم
اسم تاپیک رو دیدم فکر کردم فیلم جدید سوپر من یا مرد عنکبوتی ساخته شده..
-
-
March 11th, 2010, 12:52

نوشته اصلی توسط
H+R
در نمياد چون ساماندهي نشده

آره خدایی باید خودمون بریم تو ساماندهی ثبتش کنیم 

نوشته اصلی توسط
giga
یک نکته اینها هیچ کدومشون بخاطر کپی رایت بهت گیر ندادن ممکنه تجربیات را در این مورد بیان کنی
در مورد ماه چهارم ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین که چه مشکلاتی بود که از تجربیات شما و این دیتا سنتر بتونیم استفاده کنیم
نه کاری بامن از نظر کپی رایت نداشتن تا به حال .
مشکل از DC نبود مشکل سر این بود که ما 2 تا هارد 750 گیگ رو Raid بستیم و هارد رو یکپارچه 1500 گیگ کردیم که این باعث شده بود یکم به سرور فشار میومد داون میشد ( البته ایراد از ما بود )

نوشته اصلی توسط
delta
اسم تاپیک رو دیدم فکر کردم فیلم جدید سوپر من یا مرد عنکبوتی ساخته شده..

ویرایش توسط Arte : March 11th, 2010 در ساعت 12:57
-
-
March 11th, 2010, 13:40
در كل آدم خودشم راپيدليچ داره سايت شما كمك حال هست و خيلي هم استفاده ميكنند خسته نباشي و موفق باشي و به اهدافت برسيb-)
-
تعداد تشکر ها از Rapid به دلیل پست مفید