با سلام خدمت تمام اساتید ...
مدتی هست که متوجه تغییرات اساسی در سرعت لود شدن و دانلود از سایت هایی مثل "softgozar" ، "downloadha" و "downloademan" نسبت به سایت های دیگه شدم که سرعت دانلود از این سایت ها در ساعات رایگان (از ساعت 1 تا 7 صبح) دقیقاً مثل ساعت های عادی میمونه ولی سایت های بزرگی مثل مدیافایر و.. این ویژگی رو ندارن (یعنی در ساعات رایگان افت شدید در سرعت دارن)
بعد از تحقیقاتی که انجام دادم ، به این نتیجه رسیدم که سرورهای این سایت ها در ایران هست ، ولی نتونستم شرکت ارائه دهندشون رو پیدا کنم

منم چون دانلود نسیتاً بالایی {مخصوصاً در ساعات رایگان

} دارم و اخیراً تمام سایت های مستقیم کننده ی لینکی که توشون عضو بودم هم سرعتشون کم شده ، تصمیم گرفتم که یک
هاست دانلود داخل ایران برای خودم بگیرم و چیزهایی که میخوام دانلود کنم رو روی اون بریزم و دانلود کنم ،
اما به چند سایت ارائه دهنده ی هاستینگ سر زدم ولی هیچ کدوم هاست دانلود داخل ایران نداشتن (یا تو آلمان بود یا کشورهای خارجی) ...
حالا سؤال اصلی اینه که
"اگه من هاست دانلود سرور ایران بگیرم میتونم در ساعات رایگان بدون افت سرعت همانند سایت های بالا دانلود کنم؟
"
خیلی گشتم تا این این انجمن رو پیدا کردم که همه توش کاربلد باشن ، امیدوارم اینجا به یه نتیجه ای برسم
اگه پست رو جای اشتباهی زدم به بزرگی خودتون ببخشید.