هاستینگ ها معمولا بکاپ سایتها را چند وقت نگه میدارن؟ یعنی اگر سایت بخاطر تمدید نکردن هاست پاک بشه بکاپ دارن برگردونن؟
هاستینگ ها معمولا بکاپ سایتها را چند وقت نگه میدارن؟ یعنی اگر سایت بخاطر تمدید نکردن هاست پاک بشه بکاپ دارن برگردونن؟
هاستینگ ها معمولا یک بک آپ ماهانه دارند ولی اونها حق دارند که بعد از اتمام تاریخ سرویس دیگه سرویسی ندهند ولی باز هم هستند هاستینگ هایی که نگه می دارند ولی فکر میکنم که در کل همه هاستینگ ها از یک رویه مشخص پیروی نمی کنند و هر کدام با دیگری فرق داره.
فرق دارند ما کارمون اینجور
هر شب ساعت 4
و هر هفته ساعت 4 صبح بک آپ میگیریم. از کل اکانت ها
بعد مشتری تمدید نکرد تا 3 روز سایتش ساسپند نمیشه بعد از 3 روز ساسپند بک آپ قبلش گرفته میشه و ذخیره میشه اگر تا 1 هفته از از ساسپند شدن سراغش نیومدن.
بک آپ دیلیت میشه البته اول تماس گرفته میشه درصورت پاسخگویی باهاشون صحبت میشه پاسخ ندادن حذف میشه.
هر هاستینگی روالی داره ، بعضی ها هم هستند بلافاصله حذف و دیلیت
در هر شرکت هاستینگ یا خصوصی مطابق قوانین ذکر شده عمل خواهد شد؛ پیشنهاد میشود قبل از خرید قوانین مربوط به آن شرکت را مطالعه نمایید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
دوست عزیز سلام
ببنید وقتی شما سرویس رو تمدید نکردین بک آپ گیری نمیشه
و این که بستگی به قوانین اون شکر داره
و یستگی به شخصی هم داره که ازش هاست دریافت کردین ( اگه رسیلر باشه و سایت شما هنوز موجود باشه ممکنه بک آپ گیری بشه )
در کل اکثر هاستینگ ها فک میکنم تا یک ماه بک آپ رو ذخیره میکنم البته همه مثل هم نیستن و ممکنه تا چند روز ذخیره سازی کنند
اصلا وقتي جمع كردين و رفتين شايد هاستتون كل چياتون رو پاك كرد اون مسئول كاربرنشه .
هر شرکتی قوانین خودش رو دارد شاید در قوانین ذکر شده که بک اپ در عهده کاربر است شما تمدید نکنید الزامی به نگهداری بک اپ ندارند
در کل سرویس دهنده اگر بکابی تهیه کند تا زمانی به شما میتواند سرویس دهد (میزبانی امنیت بکاب ...) که شما در قبال کار ها و سرویس های اون شرکت هزینه بدهید از روزی که شما تنمدید نمیکنید هاستینگ هیچ مسئولتی در مقابل سایت شما و اطلاعات شما ندارد
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
تو بيشتر جاها تا 1 هفته و 10روز رو ديدم كه نكه دارن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)