با سلام
دوستان یک سرور از هتزنر گرفتم درخواست kvm دادم برای نصب وی ام وار ولی اینی که به من دادن بلد نیستم باهاش وی ام نصب کنم اگر کسی میتونه کمک کنه لطفا به من پیام بده
منتظر کمک شما هستم
با سلام
دوستان یک سرور از هتزنر گرفتم درخواست kvm دادم برای نصب وی ام وار ولی اینی که به من دادن بلد نیستم باهاش وی ام نصب کنم اگر کسی میتونه کمک کنه لطفا به من پیام بده
منتظر کمک شما هستم
اگه کسی می تونه کمک کنه اموزشش رو بذاره با تشکر
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
معمولا چندبار درخواست می دید تا اونی که مد نظرتون هست و میشه رو براتون نصب می کنند دوستان و همکاران قدیم که این کار رو می کردند.
سلام
نیازی نیست شما 25 یورو هزینه کنید
با ایمیل بنده در ارتباط باشید تا بهتون بگم چه کار کنید و از دادن این هزینه گذاف خودداری شود .
ehsan_afshar@ymail.com
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
درخواست kvm بدهید
iso سیستم عامل مد نظر را در یک سرور ریموت ترجیحا با سرعت اینترنت بالا قرار دهید که بتوانید در عرض یک ساعت نصب را به پایان برسانید
در kvm سیستم عامل را مونت و سرور را ریبوت و نصب سیستم عامل مد نظر ...
نکته
برخی از kvm های دیتاسنتر هتزنر دارای قابلیت مونت نمی باشند و برخی دیگر این قابلیت را دارند.
مهندس مصطفی رضوی
واحد فروش و بازاریابی فن آوری اطلاعات دهکده وب
info at webvillage dot ir
02537753093
سلام دوستان میشه یه لینک از iso esxi 5.1 یا جدید تر روی یه سرور ترجیحا با سرعت اینتر نت بالابفرمایید من روی سرورم که تازه از هتزنر گرفتم نصب کنم ؟
از smb برای مانت کردن ISO هم می توانید استفاده کنید
smb چی هست میشه بیشتر توضیح بدید یا لینکی چیزی اینجا بزارید ؟ خیلی ممنون![]()
فکر کنم یافتم
lara.jpg
اول در خواست لارا دادم بعد توی این قسمت هر کاری کردم از روی smb با samba یا اشتراک فایل و فولدر با ftp کلا نشد که نشد بعد فهمیدم که میتونم از سی دی رام یا فلاپی دستگاه خودم یا از روی هارد لوکال فایل ایزو رو برای بوت استفاده کنم که اسمش drive redirection ولی زمان کی وی امم تموم شد نتونستم امتحان کنم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)