-
November 7th, 2013, 19:53
جرایم رایانه ای
سلام دوستان.. خسته نباشید .... ایام محرم رو هم تسلیت میگم....
یه سوالی :
من الان میخوام یه هاست دانلود داخلی برای استفاده شخصی ( لیچ و انتقال فایل ) بگیرم.
به سایت هاست که پیام دادم گفتش که محتوای هاست دانلود رو وزارت ارشاد چک میکنه.
حالا مشکل من اینه که اگر من سریال - فیلم و سریال های پخش شبکه خانگی ( مثلا سریال های مهرا ن مدیری و اینا ) دانلود کنم ایا مشکلی پیش میاد ؟! بازی و عکس و اینا رو که هیچی ....
من شاید هر فایل رو بیشتر از 1 ساعت نزارم روی سرور باشه و سریع پاکش میکنم.ایا log میندازه ؟!
اینو هم بگم که سرور و هاست متعلق به مخابرات هست.نه اسیاتک یا شاتل.
نظرتون چی هست ؟!
ممنون.
-
تعداد تشکر ها از Rhodes به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2013 19:53
# ADS
-
November 7th, 2013, 20:02
عضو دائم
پاسخ : جرایم رایانه ای

نوشته اصلی توسط
Rhodes
یه سوالی :
من الان میخوام یه هاست دانلود داخلی برای استفاده شخصی ( لیچ و انتقال فایل ) بگیرم.
حالا مشکل من اینه که اگر من سریال - فیلم و سریال های پخش شبکه خانگی ( مثلا سریال های مهرا ن مدیری و اینا ) دانلود کنم ایا مشکلی پیش میاد ؟! بازی و عکس و اینا رو که هیچی ....
من شاید هر فایل رو بیشتر از 1 ساعت نزارم روی سرور باشه و سریع پاکش میکنم.ایا log میندازه ؟!
نظرتون چی هست ؟!
ممنون.
مخابرات مگر مال کجاست؟ سپاه!!! عزیز کلا شما در هاست و هاردهای سرورهای ایرانی خلاف قوانین مثل فیلم و عکسهای ناجور و موزیک و... نمیتونید داشته باشید.پیدا کنند هم شما بدبخت میشید هم صاحب سرور..
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2013, 20:51

نوشته اصلی توسط
delta
مخابرات مگر مال کجاست؟ سپاه!!! عزیز کلا شما در هاست و هاردهای سرورهای ایرانی خلاف قوانین مثل فیلم و عکسهای ناجور و موزیک و... نمیتونید داشته باشید.پیدا کنند هم شما بدبخت میشید هم صاحب سرور..
مطمئن نیستم که مخابرات باشه یا نه ! احتمال میدم.
یه سایت هم هست که از اون جا هاست گرفته و مرجع دانلود برنامه و بازی و انیمیشن هست ولی چن تا فیلم هم گذاشته بهش گیر ندادن.
وقتی لینک ها رو سیر نکنم بزم گیر میدن ؟! یا زود از روی سرور پاک کنم ؟!
خوب اینترنت هم مخابرات ارایه میده.پس وقتی فیلم دانلود میکنیم پس چرا گیر نمیدن ؟! هر دوش 3پا ـــه دیگه.
-
-
November 7th, 2013, 21:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Rhodes
یه سوالی :
نظرتون چی هست ؟!
ممنون.
نه بابا هیچ مشکلی پیش نمیاد ، خودت میگی استفاده شخصی هست و این موارد که اصلا خلاف هم نیست ، چقد هم توی ایران کپی رایت رعایت میشه
-
تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2013, 21:53
عضو انجمن
توی قانون اینطوریه :
1 : یا شاکی خصوصی داشته باشی
2 : یا قوانین عمومی رو بشکونی که مدی العموم مثلا شاکیت بشه
وقتی میخوای واسه خودت داشته باشی مشکلی نیست
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
-
تعداد تشکر ها از spsgorgan به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2013, 23:58
اگه عکس یا چیزی که برخلاف قوانین باشه از ایپی ایران روی سایتی قراربگیره 50 میلیون جریمه و در مواقعی اعدام داره
-
تعداد تشکر ها ازmh1376 به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2013, 00:05

نوشته اصلی توسط
Rhodes
یه سوالی :
نظرتون چی هست ؟!
ممنون.
فکر نکنم بیان توی هاست شما هی رفرش کنن ببینن چی داری دانلود اپلود میکنی
اما خوب کاره .
مطمئنی ماله مخابراته؟ اگه تو آی اس پی جایی هست مشکل ساز نمیشه برات
توی قوانین ایران هم تا اونجایی که من اطلاع دارم این فایلها شخصی به حساب میان و فقط زمانی که پخش کنید جرم محسوب میشه
-
تعداد تشکر ها از FREETOOLS به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2013, 07:25
توی قانون اینطوریه :
1 : یا شاکی خصوصی داشته باشی
2 : یا قوانین عمومی رو بشکونی که مدی العموم مثلا شاکیت بشه
وقتی میخوای واسه خودت داشته باشی مشکلی نیست
اره استفاده شخصیه.
میخوام لینک فیلم یا سریال رو از روی هاستای خارجی بزنم توی راپیدلیچ دانلود کنم.بعد همین که تموم شد از روی هاست پاکش کنم.اصلا سایته ادرسش رو اول که بزنی از ادم یوزر نیم و پسورد میخواد.کل سایت یه صفحه راپیدلیچه.همین.
سرعتم خیلی زیاد میشه از روی هاسته.تقریبا هر فیلمی میشه 15-16 دقیقه.بعد سریع پاک میشه.
اگه عکس یا چیزی که برخلاف قوانین باشه از ایپی ایران روی سایتی قراربگیره 50 میلیون جریمه و در مواقعی اعدام داره
وااواواواو چه خبره .... مگه قتله !
هر چیزی که میخوام دانلود کنم مشکلی نداره جز فیلمهایی که میگیرم.همش هالیوودیه دیگه.با سریال ها .... وگرنه بقیش هم که سایت های دانلود - ها که سرور داخل هستن گذاشته بدون مشکل.
فکر نکنم بیان توی هاست شما هی رفرش کنن ببینن چی داری دانلود اپلود میکنی
اما خوب کاره .
مطمئنی ماله مخابراته؟ اگه تو آی اس پی جایی هست مشکل ساز نمیشه برات
توی قوانین ایران هم تا اونجایی که من اطلاع دارم این فایلها شخصی به حساب میان و فقط زمانی که پخش کنید جرم محسوب میشه
حقیقتش دقیق نمیدونم.احتمال میدم.دقیقا ! هی که نمیان رفرش کنن.منم که قرار نیست به جز خودم کسی از اون هاست استفاده کنه.پس انتشار محتوا نمیشه.
-
-
November 8th, 2013, 10:51
عضو دائم
شما سرور بگیر کسی نمیتونه بفهمه که چی دارید روش نگه داری میکنید حالا من نمیدونم منظور دوستان از اینکه میفهمند چیه!
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2013, 11:10

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
شما سرور بگیر کسی نمیتونه بفهمه که چی دارید روش نگه داری میکنید حالا من نمیدونم منظور دوستان از اینکه میفهمند چیه!
فکر کنم ایشون منظورشون هاست هست.
-
تعداد تشکر ها از FREETOOLS به دلیل پست مفید