با سلام
من قصد دارم لایسنس lifetime یا نامحدود دایرکت ادمین رو بگیرم.آیا امکان مدیریت لایسنس هم وجود داره؟
مثلا اگر بعدا سرور رو عوض کردم یا آی پی سرور تغییر پیدا کرد میشه از اون باز هم استفاده کرد؟
با سلام
من قصد دارم لایسنس lifetime یا نامحدود دایرکت ادمین رو بگیرم.آیا امکان مدیریت لایسنس هم وجود داره؟
مثلا اگر بعدا سرور رو عوض کردم یا آی پی سرور تغییر پیدا کرد میشه از اون باز هم استفاده کرد؟
بله میشه استفاده کرد
اگر External باشد . بله .با سلام
موفق باشید .
1. تاپیک قدیمیو اوردی بالا!
2. اینترنال هم اگه پنلشو داشته باشی میشهنداشتی هم ناراحتی نداره! به ادمین پنل میگی آی پی برات عوض میکنه!
مگه ادمین میتونه پنل جداگانه هم بده؟
خوب یه سوالی توی سایت خود دایرکت ادمین ذکر شده که لایسنس های اینترنال قابل فروش به غیر نیستند :دی
ولی 99% از لایسنس هایی که استفاده میشه اینترنال هستند ، اگه کسی گزاش کنه مشکلی پیش می آید ؟
نکته بعدی هم اینکه چطور میتونیم لایسنسی بگیریم که پنل هم داشته باشه ؟
از بیخ و بن میبندن :دیاگه کسی گزاش کنه مشکلی پیش می آید؟
آی پی تو بده گزارش بدم دایرکت ادمین، کل پنل لحظه رو ببندن
از خود دایرکت ادمین بگیری پنل داره. اونجوریشو نمیدونم میشه فرستاد یه پنل دیگه یا نه.نکته بعدی هم اینکه چطور میتونیم لایسنسی بگیریم که پنل هم داشته باشه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)