-
October 30th, 2013, 19:13
عضو انجمن
سوال در مورد سرور مجازی و اینترانت
سلام
اول اینترانت میدونم چیه.سوال من اینجاست که کسانی که سرور مجازی در ایران میدهند. و میگن اینترانت هم داریم برای اتصال به سرور
من کلی فایل دارم که میخوام انتقال بدم به سرو اما سرعت اینترنتم کم و کلی زمان میبره که اینها آپلود بشن.
1- اینترانت رو بر روی چه بستری میدهند؟ مثلا adsl?
2-هزینه اضافی برای اینکار میگیرند؟
3- هزینه اش چقدره(اینترانت)؟
3- سرعتش چقدره؟ آیا سرعت انقدری هست که به راحتی بشه از رو سیستم خودمون آپلود کنیم رو سرور؟
-
-
October 30th, 2013 19:13
# ADS
-
October 30th, 2013, 19:26
پاسخ : سوال در مورد سرور مجازی و اینترانت
میتونی هارد رو بدی دیتاسنتر که دیگه نخوای اپلود کنی
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
October 30th, 2013, 19:47
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
p30speed
سلام
اول اینترانت میدونم چیه.سوال من اینجاست که کسانی که سرور مجازی در ایران میدهند. و میگن اینترانت هم داریم برای اتصال به سرور
من کلی فایل دارم که میخوام انتقال بدم به سرو اما سرعت اینترنتم کم و کلی زمان میبره که اینها آپلود بشن.
1- اینترانت رو بر روی چه بستری میدهند؟ مثلا adsl?
2-هزینه اضافی برای اینکار میگیرند؟
3- هزینه اش چقدره(اینترانت)؟
3- سرعتش چقدره؟ آیا سرعت انقدری هست که به راحتی بشه از رو سیستم خودمون آپلود کنیم رو سرور؟
با سلام
کسی که سرور میفروشه adsl نمیفروشه که عزیز.
هر چه قدر سرعت adsl اینترانتی که حالا از مخابرات یا ... تهیه میکنید بالا باشه با سرعت بالاتری خب امکان آپلود دارید.
در کل شما بهتره هارد را بدید تا فایلهاتون منتقل بشه به سرور چون اینجوری هزینه ترافیک هم از دست میدید هم در سرور هم در adsl منزلتون.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
October 30th, 2013, 19:51
عضو دائم
بنده در مدرسه ای مسئول کامپیوتر هستم آموزش پرورش تبریز اینترانت رایگان داده به تمامی مدارس(با شرکت همارا سیستم جهت اینکار قرارداد بسته) سرعت دانلود ما 60kb/s است.چیز خواصی هم نیستش اینترانت
-