سلام دوستان من یک سایت بازی فروشی راه اندازی کردم اسمش رو نمیتونم بگم فرضا بلک گیم میخوام بازی بفروشم توی شهرمون ی فروشگاه هست که اسمش بلکه و اونم بازی میفروشه به نظرتون میتونه ازم شکایت کنه
سلام دوستان من یک سایت بازی فروشی راه اندازی کردم اسمش رو نمیتونم بگم فرضا بلک گیم میخوام بازی بفروشم توی شهرمون ی فروشگاه هست که اسمش بلکه و اونم بازی میفروشه به نظرتون میتونه ازم شکایت کنه
ببینید بار ها در کار میزبانی اتفّاق افتاده که کسی از نام دیگری استفاده نماید اما با دامنه دیگر ، شما سعی کنین برای اطمینان بیشتر برند خود را عوض نمایید . . .
با تشکر . . .
شما که کار خودتو داری و داری از صفرشروع میکنی بهتره همین اول اسم دیگه ای برای سایتت انتخاب کنی و برند خودتو داشته باشی
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
بدبختی من این دامنه رو ثبت کردم و کلی هم خرج کردم حالا موندم میتونه گیر بده بگما دقیقا مثل اون نیست متن اون فروشگاه بازی بلک
مال من فروشگاه بازی بلک گیم
نه عزیز اینجا ایرانه و کسی به این چیزا کاری نداره بکارت برس
up
نه اینقدرا هم که شما فکر میکنی سفت و سخت نیست
اصلا در ایران مگه کپی رایت رعایت میشه که شما اینقد مگران این قضیه هستی
ولی خب اینده نگری بد نیست و اگه میتونستی یه برند برای خودت دست و پا کنی بهتر بود
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
بهتره یه برند دیگه انتخاب کنی شاید ( شاید) انشاله فردا سر و اسم بهتری از رقیبت پیدا کردی و بازارت بهتر از رقیبت شد اون وقت میگی چرا اسمم رو مثل این انتخاب کردم اینم در نظر بگیر
سلام..
نه عزیز... خیلی جدی گرفتین داستان رو... بگاز برو..
یایا بیخیالتا اون ثبت نکرده باشه هیچ موردی نداره
Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.netسرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)