-
October 28th, 2013, 01:39
نظرات شما درباره دیتاسنتر هتزنر آلمان و سرور ex6s
سلام..وقت بخیر دوستان عزیز.
بنده در نظر دارم 2 عدد سرور اختصاصی تهیه کنم..برای سرور دانلود
در این میان بین 2 دیتاسنتر لیزوب هلند و هتزنر آلمان میان دو راهیی موندم.
سرور مورد نظر بنده در دیتاسنتر هتزنر آلمان سرور EX6S هست که..
دوستان عزیزی که سرور از هتزنر دارن نظراتشون رو اعلام کنند .
بیشتر پورت و رم و هارد سرور مورد نظر هست.
-
تعداد تشکر ها از S.Y.B به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2013 01:39
# ADS
-
October 28th, 2013, 02:32
عضو دائم
پاسخ : نظرات شما درباره دیتاسنتر هتزنر آلمان و سرور ex6s
کیفیت لیزوب بسیار بیشتر از هتزنر هستش، سرور های هتزنر از سخت افزاری های سری دسکتاپ هستش، و سخت افزار دسکتاپ از اسمش مشخصه برای کاربر خانگی طراحی شده است! زیر فشار بیش از حد خوب مسلمه که کم میاره!
قبلا سوختن هارد دیسک یکی از مشکل های شایع در این دیتا سنتر بود، مشکل از کیفیت هارد دیسک نبود، بلکه مشکل از استفاده بیش از توانایی هارد ها بود، چون هاردی که برای سیستم خانگی طراحی شده است، مسلما برای سروری که باید 24*30*365 روشن باشد کم می آورد،
مثل این است که شما بخواهید از اهواز تا مشهد را با پیکان طی کنید و آن هم ظرف 24 ساعت!
اما دیتا سنتر های لیزوب، رداستیشن و او وی اچ از سخت افزار هایی که برای سرور ها تهیه شده اند استفاده می کنند، که کیفیت و کارایی و ضریب اطمینان بیشتری دارند.
در هر صورت برای شما آرزوی موفقیت داریم.
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2013, 06:12
باسلام تا حالا با آلمان کار نکردیم ولی اگه یه سرچ بزنید میبینید اکثر اونایی که با هتزنر کار میکنند مشکل هارد دارند واین روزها خیلی شایع شده
موفق باشید.
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
-
تعداد تشکر ها ازomidppm به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2013, 08:53

نوشته اصلی توسط
arc1o0
کیفیت لیزوب بسیار بیشتر از هتزنر هستش، سرور های هتزنر از سخت افزاری های سری دسکتاپ هستش، و سخت افزار دسکتاپ از اسمش مشخصه برای کاربر خانگی طراحی شده است! زیر فشار بیش از حد خوب مسلمه که کم میاره!
قبلا سوختن هارد دیسک یکی از مشکل های شایع در این دیتا سنتر بود، مشکل از کیفیت هارد دیسک نبود، بلکه مشکل از استفاده بیش از توانایی هارد ها بود، چون هاردی که برای سیستم خانگی طراحی شده است، مسلما برای سروری که باید 24*30*365 روشن باشد کم می آورد،
مثل این است که شما بخواهید از اهواز تا مشهد را با پیکان طی کنید و آن هم ظرف 24 ساعت!
اما دیتا سنتر های لیزوب، رداستیشن و او وی اچ از سخت افزار هایی که برای سرور ها تهیه شده اند استفاده می کنند، که کیفیت و کارایی و ضریب اطمینان بیشتری دارند.
در هر صورت برای شما آرزوی موفقیت داریم.
شنیده بودم لیزوب از سخت افزارهای دسته دوم استفاده میکنه؟ این حقیقت داره یا دروغه؟
-
تعداد تشکر ها از Saati به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2013, 09:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Saati
شنیده بودم لیزوب از سخت افزارهای دسته دوم استفاده میکنه؟ این حقیقت داره یا دروغه؟
سلام
خیر - مگر دیتا سنتر دنبال دردسر می گرده! هر ساعت نیروی کار برای پشتیبانی کلی هزینه بر می داره برای دیتا سنتر! فکر نمی کنم کسی از دوباره کاری خوشش بیاد!
ببینید یکسری افراد کم تجربه نمی تونند با سرور ها کار کنند و یا نمی تونند از سرویسی که گرفته اند به درستی و به شکل کامل استفاده کنند، و از روی عدم اگاهی و بی اطلاعی نظر می دهند!
شما باید ببینید که چه کسی می گوید! و چرا می گوید!
برای مثال رد استیشن رو می گن برای هاستینگ خوب نیست! چرا؟ چون یک سری تنظیمات خاص دارد که برای ارسال ایمیل باید انجام شود،
حال چون طرف وارد نیست و نمی تونه یا ... ، کلا رد استیشن رو تخریب می کنه! دیگه قبول نمی کنه که خودش مشکل داره و باید دانش فنی اش رو بالا ببره!
یا مثال میگن او وی اچ برای سرور مجازی خوب نیست! چون کانفیگ کردن شبکش سخته!
( در حالی که اگر متوجه باشند، بهترین و تمیزترین شبکه در دنیا متعلق به او وی اچ هستش، فقط و فقط به خاطر همین کانفیگی که برخی افراد ادعا می کنند سخته!)
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2013, 10:00
عضو انجمن
هتزنر بسیار عالی هست مشکل اونایی که با این دیتاسنتر مشکل دارند عدم توانایی مدیریت ابیوز هاست
از نظر سخت افزار دقیقا اگر پایین ترین قیمت رو بخرید میشه همون دسکتاپی و کیفیت نامناسب
سری Ex6s یکی از بهترین سرور هاست و بدون مشکل هست (به ویژه هارد و cpu)
در مورد پورت این سرور اگر 1 رایگان بگیرید حدود 30-50 مگ سرعت دانلود و آپلود دارد و اگر برای آن هزینه بدید حدود 100 مگ
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2013, 10:30
عضو انجمن
بیش از 2 سال هست دارم با هتزنر کار میکنم و تا الان مشکل خاصی باهاشون نداشتم
فقط باید حواستون به پورت ها باشه که ابیوز نیاد که با یک کانفیگ حرفه ای روتر مشکل حل میشه
-
تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2013, 10:43
لیزوب قابل مقایسه با هترنز نیست عزیز.کیفیت قطعات و پورت لیزوب به مرابت بالانر از هتزنر هست .اگر کیفیت براتون اولویت داره لیزوب بهتره اگر قیمت هتزنر مابین اینها هم رداستیشن هست که سری جدیدش دارای پورت بسیار قویتری هست با 321 ترابایت ترافیک ماهیانه
-
تعداد تشکر ها از persianmagic به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2013, 11:54
عضو انجمن
من خودم این سرور را دارم
از همه نظر عالیه
این سرور با سرور دیگه هتزنر متفاوته
-
تعداد تشکر ها از hassan5099 به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2013, 12:45
عضو انجمن
مشکل اینجاست که اکثر دوستان بدون استفاده از هتزنر فقط با استناد به گفته ها و شنیده ها میان و اظهار نظر میکنند.
من تا به امروز چیزی جز تعریف از هتزنر از طرف دوستان معتبر چیز دیگه نشنیدم ولی خوب یکسری دوستان میخوان با یه سرور 16 گیگ 30 تا وی پی اس ران کنند بدون داشتن کانفیگ های مناسب. آخرش این میشه که میگن اینجور میشه اونجور میشه
پیروز باشید
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
تعداد تشکر ها ازAbtinServer به دلیل پست مفید