نوشته اصلی توسط
sarwhost
سلام ممنون از استارتر میخواستم در این مورد که الان تو جامعه ایران طوری شده که همه ارشاد میکنن و همه وحی اوردن مثلا یکی میاد میگه فلان کار نکنید یکی میاد میگه چرا سرت اینطوری هست یکی به طرز لباس گیر میده به زبون ساده بگم همه پیامبر شدیم اما.... منظور من استارتر نیست هدفک کل جامعه بود ای کاش معنی دقیق خیلی چیزهارو میدانستیم اسممونو گذاشتیم مسلمان اما ***ی (کرک ) میکنیم اسممون مسلمانه اما سرهم کلاه میزارذیم اسممون مسلمانه اماهمه چیزاز کافرهایاد میگیریم یه خاطره کوچیک بگم : یه جایی توی یکیاز دانشگاهای ایران دعوت شدیم یه حاج اقایی داشت در مورد این کافر ها صحبت میکرد (البته من نمیگمکافر اونا مسلمان واقعی هستن ) خلاصه چون جلس بیشتر از 15 نفر نداشت منم وارد بحث شدم و گفتم حاجی چی میگی هیچ سفرکردی خارج میدونی واقعا معنیزندگی رو الان خود شما جلوت لبتاپ داری و تو لب تاپت ویندوزی نصبه که ***یهست بلد شد با اعصبانیت گفت کدوم ***ی گفتم چند دادی برات نصب کردن گفت 20تومان اها حاجی واقعا فک میکنی قیمت این ویندوز 20 نومانه میدونی چندین ماها چندین دکتر زحمت کشیدن ...... و خلاصه خیلی حرفا امیدوارم که سرتونو در نیاورده باشم