-
عضو دائم
فروش قالب فوقالعاده زیبا و کاملا حرفه ای RedHost ، مناسب برای هاستینگ ها ، طراحان و برنامه نویسان وب
درود ،
RedHost نسخه راستچین و پارسی شده ی پوسته QuickHost (وردپرس) هست ، این پوسته مناسب هاستینگ ها ، سایت های فروش سرور مجازی / اختصاصی ، طراحان و برنامه نویسان وب هست .
این پوسته دارای کنترل پنل اختصاصی و بخش مخصوص نمایش نمونه کارها و گواهینامه های شرکت شماست ، منوی اصلی پوسته کاملا هماهنگ با فهرست های وردپرس ۳.۵ و ۳.۶ هست ، ضمن اینکه شما امکان ایجاد منو های تو در تو رو دارید ، این پوسته سازگاری کامل با کلیه مرورگر های موجود رو دارد .
ویژگی های پوسته پارسی RedHost:
- دارای کنترل پنل اختصاصی
- لیست قیمت هاستینگ
- جدول قیمت هاستینگ
- دارای بخش مخصوص نمونه کار
- دارای بخش ویژه Testimonials
- صفحه اختصاصی نمایش مطالب وبلاگ
- منوهای آبشاری بصورت Multi Level
- ریسایزر خودکار تصاویر
- قابلیت تعریف بینهایت سایدبار
- قابلیت انتخاب مکان سایدبار در سمت چپ یا راست
- ابزارک های اختصاصی
- شورت کد های زیبا
- اسلایدر صفحه اول با قدرت Nivo Slider
- سازگاری کامل پوسته با اکثر مرورگر ها
- ویرایش و فارسی سازی استاندارد
برای آشنایی بیشتر با این پوسته زیبا ، پیشنهاد میکنیم اول پیشنمایش پارسی آن را از لینک زیر دانلود کنید :
دانلود پیشنمایش پوسته RedHost
ضمن اینکه ، شما میتونید این پوسته زیبا رو بصورت آنلاین بخرید و آنی تحریل بگیرید !
توضیحات بیشتر و خرید پوسته RedHost
قیمت : ۶۰۰۰۰ ت
با تشکر ...
ویرایش توسط OmidX : July 4th, 2013 در ساعت 01:03
-
تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2013 12:38
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : فروش قالب فوقالعاده زیبا و کاملا حرفه ای RedHost ، مناسب برای هاستینگ ها ، طراحان و برنامه نویسان وب
قالب زیبایی است .
ایا این را اختصاصی با این قیمت می دهید یا عمومی ؟
تخفیف نداره ؟
ویرایش رایگان انجام میشه .
-
تعداد تشکر ها ازbesthosti.com به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
پاسخ : فروش قالب فوقالعاده زیبا و کاملا حرفه ای RedHost ، مناسب برای هاستینگ ها ، طراحان و برنامه نویسان وب

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
قالب زیبایی است .
ایا این را اختصاصی با این قیمت می دهید یا عمومی ؟
تخفیف نداره ؟
ویرایش رایگان انجام میشه .
میشه گفت عمومی ...
اما به روز رسانی و پشتیبانیش رو هم دارم ، ضمن اینکه :
تمام قسمت هایی که تو عکس ها میبینید رو میتونم کد ها (html) + شورت کد هاش رو بدم ، که عین نمونه من بشه !
ویرایش توسط OmidX : June 3rd, 2013 در ساعت 14:41
-
-
August 14th, 2013, 17:00
عضو دائم
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها ازTARIMEHR به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2013, 02:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
پیشنمایش حذف شده
مجددا آپلود شد ...
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2013, 12:10
-
تعداد تشکر ها ازroyalhost به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2013, 12:05
عضو انجمن
درود
برای من هم بالا نیامد!
-
تعداد تشکر ها از SamaN DL به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2013, 12:52
عضو انجمن
پوسته رایگان فروشی شده ؟!
دانلود رایگان پوسته فارسی Quick Host برای وردپرس
نام لاتین :
Quick Host
سرچ گوگل
-
تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2013, 16:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
royalhost
قیمت اختصاصیش چند هست

نوشته اصلی توسط
glxx
404 - File or directory not found.
پاک شده عزیز

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
درود
برای من هم بالا نیامد!
سرور داون ه
،
از اینجا دانلود کنید :
Download RedHost-demo.rar

نوشته اصلی توسط
websazha
اون موقع ک من این تاپیک رو زدم ،این پوسته در هیچ جا فارسی نشده بود .
در ضمن ، این پوسته رایگان نیست ، فارسی ساز منم کاملا با این سایتی ک لینک دادین فرق داره (از نظر فونت ها و...)
یک جوری میگید ، پوسته رایگان و فروشی ، انگار برداشتم پوسته رو از این سایت دانلود کردم ، گذاشتم برا فروش :|
برای وقتی ک برای فارسی سازیش گذاشته شده ، هزینه دریافت میشه ... شما هم یا میخواید یا نمیخواید ، اگر نمیخواید کسی شما رو مجبور نکرده تشریف ببرید رایگان دانلود کنید .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پوسته های دیگه ای هم برای ورد پرس هست که فارسی سازی شده ، هر کی پوسته هاستینگ وردپرس خواست ، ب من پ.خ بدخ بده .
-