-
March 27th, 2010, 15:45
يك سوال تخصصي؟؟!!!
با سلام به همه اساتيد و پيشكسوتان هاستينگ ايران.يك سوال تخصصي / تجربي ازتون داشتم.ميخواستم بدونم براي كار كردن با سرور هاي مجازي و سرور هاي اختصاصي چه اطلاعاتي آدم بايد داشته باشه.و اينكه كلا چطوري و از كدوم سرور ها و هم اينكه از چه رفرنسهايي بايد شروع كنم.
راستش من تازه از يكي از دوستان ريسلري گرفتم .ولي خيلي علاقمندم كه در اين زمينه اطلاعاتم رو افزايش بدم.تمام اندك اطلاعاتي هم كه دارم محدوده به يه كمي برنامه نويسي به php و يه دوره ccna كه فكر نميكنم توي اين مبحث زياد به كارم بياد و با لينوكس هم كار نكردم .يعني عملا از صفر بايد شروع كنم.
ممنون
-
-
March 27th, 2010 15:45
# ADS
-
March 27th, 2010, 16:11
عضو انجمن
پاسخ : يك سوال تخصصي؟؟!!!
برای شروع با یک سرور مجازی کار کنید منابع آموزشی هم خیلی زیاد هست همینجا کمی جستجو کنید
-
-
March 27th, 2010, 16:14
دوست عزیز ! سرچ می کردی !چند بار بحث شده
-
-
March 27th, 2010, 16:40

نوشته اصلی توسط
LoveLife
دوست عزیز ! سرچ می کردی !چند بار بحث شده
با سلام.ممنون از پاسختان.راستش را بخواهيد گشتم اما منظور من يك كتاب يا رفرنس جامع بود تا اصولي و قدم به قدم ياد بگيرم.بيشتر من كامنت دهي هاي لينوكس ذهن ام رو مشغول كرده!! براي سرور مجازي هم بايد به كامنت ها مسلط بود؟
-
-
March 27th, 2010, 17:34
عضو انجمن
کتاب که من ندیدم ولی به نظر من فعلا ریسلر رو ادامه
یه vps ارزون بگیر روش یوزر و .... نده فقط روش تست کن. اموزش های خوبی تو اینترنت گیرت میاد همونا رو اجرا کن انقدر خراب کن تا یاد بگیری و مطمئن باش یاد میگیری.
مراجه اموزش مثل servertools.ir
یا دستورات اس اس اچ در آموزش پروتکل اس اس اچ – پوتی – دستورهای خط فرمان لینوکس | وبلاگ آموزشی
-
-
March 27th, 2010, 17:34
عضو انجمن
کتاب که من ندیدم ولی به نظر من فعلا ریسلر رو ادامه
یه vps ارزون بگیر روش یوزر و .... نده فقط روش تست کن. اموزش های خوبی تو اینترنت گیرت میاد همونا رو اجرا کن انقدر خراب کن تا یاد بگیری و مطمئن باش یاد میگیری.
مراجه اموزش مثل servertools.ir
یا دستورات اس اس اچ در آموزش پروتکل اس اس اچ – پوتی – دستورهای خط فرمان لینوکس | وبلاگ آموزشی
-
تعداد تشکر ها از saeidj به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2010, 23:36
-