سلام
دوستان من یه جواب قطعی در مورد این سوال می خوام
آیا قابلیت نصب جوملا روی هاست ویندوزی وجود داره یا نه ؟
ممنون می شم اگر پاسخ مطمئن و قطعی بدید برام خیلی مهمه .
سلام
دوستان من یه جواب قطعی در مورد این سوال می خوام
آیا قابلیت نصب جوملا روی هاست ویندوزی وجود داره یا نه ؟
ممنون می شم اگر پاسخ مطمئن و قطعی بدید برام خیلی مهمه .
سلام
بله وجود دارد ولی حتما از پشتیبان هاست سوال کنید که هاست ویندوز php و mysql را پشتیبانی نماید برخی از هاست های ویندوز این ویژگی را ندارند
ولی توجه داشته باشید هاست لینوکس توصیه میشود . perfotmance بهتری نسبت به ویندوز برای جوملا و وردپرس دارد .
خیلی ممنون از پاسخ شما
من یه هاست ویندوزی دارم که از PHP و MYSQL پشتیبانی میکنه اما الان مشکلی دارم
من جوملا 2.5 رو که میخوام نصب کنم ، تمام مراحل رو که تا تنظیمات اصلی پیش میرم
در تنظیمات اصلی که ادامه رو کلیک می کنم در همون صفحه باقی میمونه و در حالت progress
میمونه و هیچ عکس العملی نشون نمیده . چندین بار و با پکیج های مختلف امتحان کردم .
حتی دوباره شروع به تعریف دیتا بیس و یوزر دیتا بیس کردم و تمام مراحل رو چک کردم اما به
این مرحله که میرسم به حالت توقف باقی میمونه و پیش نمیره ، لطفاً راهنمایی بفرمایید .
آدرس : samira.tajan.ir اگه بخواید اطلاعات بیشتر رو میدم که چک کنید .
ممنون
سلام
لینک داده شده اصلا باز نمیشه . اطلاعات بیشتر رو پیام خصوصی بدید تا بتونم بررسی کنم
درود
بله جوملا بر روی ویندوز نصب میشود
تو گوگل سرچ کنید آموزش نصب رو پیدا میکنید
آموزش تصویری نصب جوملا در هاست ویندوز - Google Search
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
سلام
بله امکانش هست ولی باید از php و mysql پشتیبانی کنه که دوست عزیزمون گفتن بالا.
ضیافت های عاشق را خوشا بخشش خوشا ایثار ، خوشا پیدا شدن در عشق برای گم شدن در یار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)