-
August 16th, 2008, 15:44
مدیر کل
دیتا سنتر the planet
با سلام خدمت دوستان
از برکات برق رفتگی هم اینه که دیشب داشتم یه اطلاعات توپ در مورد د پلنت براتون مینوشتم برق رفت !:cuss:
به نظر من دیگه بخش مباحث و منابع آموزش کامل شده برا همین تصمیم گرفتیم به آنالیز تک تک دیتا سنتر ها بپردازیم :svengo:
یه فیلم یا بهتر بگم یه تور توی دیتا سنتر the planet میزنیم و شروع به انالیز
دانلود فیلم
در مورد قیمت:
قیمتی که ارایه میده مثل بقیه دیتا سنتر های امریکایی میمونه و تفاوت چندانی نداره شاید یکم گرون تر ولی باید اینو مد نظر داشته باشیم گرونی قیمت دلیل به خوب بودن سرویس نمیشه :blush5:.
در مورد ساپورت هم باید بگم معمولی هست در کل همه چیز دیتا سنتر معمولی هست
چیز خاصی نداره که من بتونم روش مانور بدم ! 
اگه از بچه ها کسی استفاده کرده نظرشو در مورد این دیتا سنتر بگند
ممنون
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازVahid به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2008 15:44
# ADS
-
August 17th, 2008, 01:35
عضو انجمن
با سلام.
خيلي فيلم قشتنگي در مورد اين ديتاسنتر بود
-
تعداد تشکر ها از Nikihost به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2008, 13:31
مدیر کل
با سلام.
خيلي فيلم قشتنگي در مورد اين ديتاسنتر بود
خواهش میکنم این فقط یه فیلم از این دیتا سنتر بود من فیلم های دیکه ای هم دارم حالا اگه دوست داشتید بگید بزارم!
با تشکر از همگی
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2008, 21:17
سلام و درود!
این فیلم چرا دانلود نمیشه ؟!
-
-
October 3rd, 2008, 02:56
مدیر کل
ارتباط مستقیم با من :
-
-
October 6th, 2008, 19:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m4$t3r
اگه از بچه ها کسی استفاده کرده نظرشو در مورد این دیتا سنتر بگند
در مورد این دیتا سنتر فقط یک چیز به ذهنم می آد:: تحریم
-
-
October 6th, 2008, 20:47
چرا آمریکا اصلا.
الان دارن بهترین سرویسها رو در اروپا ارائه میدن که Ping شم سریعتر هست نسبت به قاره آمریکا.
آلمان - فرانسه - انگلستان دارن بهترین سرویسها رو ارائه میدن من خودم از اروپا سرویس دارم.
The Planet قبلا داشتیم الان هم دوستان دارند سرعت و کیفیت خوبی داره اما بهتر از اون همین نزدیکی تو اروپا هست.
-
-
October 6th, 2008, 21:37
مدیر کل
چرا آمریکا اصلا.
الان دارن بهترین سرویسها رو در اروپا ارائه میدن که ping شم سریعتر هست نسبت به قاره آمریکا.
آلمان - فرانسه - انگلستان دارن بهترین سرویسها رو ارائه میدن من خودم از اروپا سرویس دارم.
The planet قبلا داشتیم الان هم دوستان دارند سرعت و کیفیت خوبی داره اما بهتر از اون همین نزدیکی تو اروپا هست.
تایید میشه !
انگلیس داره سرویس های خوبی میده چیپ ویپی اس داره مفت میده
حالا دیگه خود دانید
ارتباط مستقیم با من :
-
-
February 12th, 2009, 11:31
پاسخ : دیتا سنتر the planet

نوشته اصلی توسط
M4$T3R
خواهش میکنم این فقط یه فیلم از این دیتا سنتر بود من فیلم های دیکه ای هم دارم حالا اگه دوست داشتید بگید بزارم!
با تشکر از همگی
سلام
اگه فیلم های دیگه ای در مورد theplanet.com داری...بزار ببینیم
-
-
February 12th, 2009, 11:45
پاسخ : دیتا سنتر the planet
سلام
در مورد دیتا سنتر ها در انگلیس و یا سایر کشور های اروپایی من با شما مخالف هستم و اعتقاد دارم که از نظر کیفیت و سرعت در پاسخگویی و رفع اشکالات و در مجموع قدرت دیتا سنتر ها به هیچ عنوان به دیتا سنتر های آمریکایی نمی رسند .
در مورد Theplanet مهمترین موضوع این است که از زمانی که ThePlanet و EV1servers با هم یکی شدند از نظر تعداد سرور بزرگترین دیتاسنتر شد و البته سرورهای بسیار خوبی دارد .
ولی متاسفانه بعد از ماجرای بسته شدن سرور ایسنا اسم Theplanet یادآور تحریم شد. البته شرکتی به این بزرگی آن هم در ایالت تگزاس شدیدا تحت فشار از طرف ایالت است و از طرف دیگر برای آنها یک سرور و یا 10 سرور و یا 100 سرور آنقدر اهمیت ندارد.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از Nikan به دلیل پست مفید