-
September 18th, 2013, 19:38
عدم در یافت ایمیل از یاهو سرور ایران
سلام
خسته نباشید
من نمی توانم ایمیل یاهو دریافت کنم سرور من ایران می باشد
و هرچه تست کردم از یاهو نمی توانم ایمیلب دریافت کنم
حتی رفتم ip بلاک شده ها در dirctadmin را حذف کردم و باز تست کردم از یاهو ایمیل کردم به ایمیل خود در سرور ایمیل دریافت نکردم
از صبح تا شب چک کردم به هیچ وجه دریافت نمی کنم
-
-
September 18th, 2013 19:38
# ADS
-
September 18th, 2013, 19:54
عضو دائم
پاسخ : عدم در یافت ایمیل از یاهو سرور ایران

نوشته اصلی توسط
ms8705
سلام
خسته نباشید
من نمی توانم ایمیل یاهو دریافت کنم سرور من ایران می باشد
و هرچه تست کردم از یاهو نمی توانم ایمیلب دریافت کنم
حتی رفتم ip بلاک شده ها در dirctadmin را حذف کردم و باز تست کردم از یاهو ایمیل کردم به ایمیل خود در سرور ایمیل دریافت نکردم
از صبح تا شب چک کردم به هیچ وجه دریافت نمی کنم
با سلام
به میزبان خودتون گفتید با هزینه یا بی هزینه کلا چک کنند سرورتون را ؟
سیستم عاملتون و تنظیمات میل سرورتون را چک کردید ؟
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
September 18th, 2013, 19:56
فقط از یاهو این مشکل را دارم
-
-
September 18th, 2013, 20:13
-
-
September 18th, 2013, 20:36
-
-
September 18th, 2013, 20:41
من مال تو رو نمیدونم ولی من خودم این مشکل رو داشتم رفتم یاهو جدید دانلود کردم درست شد.
-
-
September 18th, 2013, 21:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
meysam kheyri
من مال تو رو نمیدونم ولی من خودم این مشکل رو داشتم رفتم یاهو جدید دانلود کردم درست شد.
کجا یاهو جدید دانلود کردید؟
چه مشکلی داشتید که یاهو جدید دانلود کردید درست شد؟
چه سیستم عاملی داشتید که یاهو دانلود کردید و نصب کردید؟
-
-
September 18th, 2013, 23:01
ببین برات کامل توضیح بدم: من یاهو داشتم ورژنش کم بود من یک ماه هر روز می خواستم برم تو یاهو ایمیل هامو چک کنم ولی نمیرفت تا اینکه یه روز تو خونه ی یکی از دوستام که یاهو جدید دانلود کرده بود ای دیم رو زدم باز کرد.برام دو هزارودویست وبنجاهو جهار تا ایمیل اومده بود. رفتم خونه یاهو جدید دانلود کردم تو یاهو جدید دانلود کن اگه دیدی درست شد که هیچ اگه نه. برو ایمیل جدید برا خودت باز کن اگه ایمیل جدید باز کنی حتما مشکلت حل میشه. از سایت خود یاهو میتونی دانلود کنی اگه نتونستی تو گوگل بنویس آخرین ورژن یاهو.سیستم عاملم هم ویندوز 7 تو گوگل برای همه سیستم عامل ها هست برای اندروید هم هست امید وارم مشکلت حل بشه.
-
-
September 18th, 2013, 23:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
meysam kheyri
ببین برات کامل توضیح بدم: من یاهو داشتم ورژنش کم بود من یک ماه هر روز می خواستم برم تو یاهو ایمیل هامو چک کنم ولی نمیرفت تا اینکه یه روز تو خونه ی یکی از دوستام که یاهو جدید دانلود کرده بود ای دیم رو زدم باز کرد.برام دو هزارودویست وبنجاهو جهار تا ایمیل اومده بود. رفتم خونه یاهو جدید دانلود کردم تو یاهو جدید دانلود کن اگه دیدی درست شد که هیچ اگه نه. برو ایمیل جدید برا خودت باز کن اگه ایمیل جدید باز کنی حتما مشکلت حل میشه. از سایت خود یاهو میتونی دانلود کنی اگه نتونستی تو گوگل بنویس آخرین ورژن یاهو.سیستم عاملم هم ویندوز 7 تو گوگل برای همه سیستم عامل ها هست برای اندروید هم هست امید وارم مشکلت حل بشه.
آقا شما چطوری با این انجمن آشنا شدید؟
این انجمن تخصصی هاستینگ می باشد. انجمن ترفندستان خیابان قبلی بود.
مدیران چرا این موارد رو رسیدگی نمیکنند؟
-
-
September 18th, 2013, 23:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
meysam kheyri
دوست عزیز. مشکل استارتر تاپیک «عدم دریافت ایمیل در سرور» هست. یعنی میل سرور نمی تونه ریسیو داشته باشه :-) این چیزایی که شما گفتین برای کلاینت و کاربر دستکتاپ هست که از ایمیل شخصی استفاده می کنه!
----------------------------------------------------------
-