سلام دوستان کسی از serverpars هاست گرفته چطور بود خدماتشون چطوره راضی هستید یا نه؟
سلام دوستان کسی از serverpars هاست گرفته چطور بود خدماتشون چطوره راضی هستید یا نه؟
up
بدنیست
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
دوستان بد نيست ؟
منم ميخوام بگيرم لطفا افراد بيشتري كمك كنند
الآن میگم اصلا خوب نیست
وقت خودت رو هدر نده
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
مشكلشون چيه ؟
من سرویس داشتم الانم دارم هیچ وقت خدا رو شکر مشکلی نداشتم
بهتر از خیلی از شرکت های دیگه هست
همین الان ببیندید چند نفر توی همین انجمن ایپی سرورای هتزنرشون بلاک شده ولی سرور پارس هیچ وقت از این مشکلات نداشته
دوست عزیز سرور پارس چه خوب چه بعد دارای سابقه چندین ساله هست و شما هیچ وقت نمی تونید با زدن یک تاپیک خدمات این شرکت رو ارزیابی کنید.
بهتره سرویس ماهانه تهیه کنید اگر رضایت داشتین سالانه تمدید کنید مطمئنا اگر شرکتی خلعی در کارش نباشه تو سایت تعرفه سالانه باشه اگر تیکت بدین و بگین ماهانه می خوایم بگن نه نمیشه بدونید یک مشکلی دارن.بنده فقط تجربه استفاده از چندین هاستینگ رو یک شبه به شما انتقال دادم.
نکته:اگر کسی 100 تا دوست داشته باشه شک نکنید 150 تا دشمن داره قصد جسارت ندارم ولی دوست ندارم شرکتی که سابقه چندین ساله داره با یک تاپیک دید کاربران عوض بشه.بنده حدود 11 ماه پیش ازشون سرویس داشتم خوب بوده.![]()
عزيزان متاسفانه مشكل اينجاست كه واقعا برخي از شركت ها ( جسارت نباشه )
باعث شده كه ما اينطوري با ترس سرويس تهيه كنيم
بارها و بارها سر بنده اين موضوع امده
از هاست دي ال كه به اين معتبري بود كل سايت من رو پاك كردند و بعد از اون irhostco كه به نظرم بعد از هاست دي ال بود ايشونم يك سال كار كردم و چند ماه پيش 6 ماهه تمديد كردم اما با يك اخطار از ******** سايت رو بستند و حتي حاضر نيستند هزينه ي چند ماه سرويسي كه من اجاره كردم رو پرداخت كنند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)