باسلام و خسته نباشید دوستان عزیز نیاز فوری به یک عدد لایسنس یک ماه دایرکت ادمین برای سرور مجازی به رم 700 هستم قیمت 20 تومن باشه اما تحویل آنی می خواهم
این سیستم عاملم
دوستان کسی هست بده
باسلام و خسته نباشید دوستان عزیز نیاز فوری به یک عدد لایسنس یک ماه دایرکت ادمین برای سرور مجازی به رم 700 هستم قیمت 20 تومن باشه اما تحویل آنی می خواهم
این سیستم عاملم
دوستان کسی هست بده
09160535510
سلام
در خدمتتون هستیم ماهانه 20500
لایسنس دایرکت ادمین نیاز به تایید دستی دایرکت ادمین داره یکم زمان میبره فعال شدنش خواستید در خدمتتون هستم .
خوب من 2 روز پیش خریداری کردم و هنوز تایید نشده از سوی دایرکت ادمین الان به صورت فوری می خوام !
09160535510
بله جمعه خریداری کردم اما هنوز تحویل نگرفتم و دنبال لایسنس جدید هستم![]()
09160535510
مدت زمان (دوره) قیمت (ریال) ماهانه 200,000 سالانه 2,000,000 دو ساله 4,000,000 سه ساله 6,000,000
خرید لایسنس دایرکت ادمین
نصب و کانفیگ : نصب و کانفیگ CSF و کانفیگ php.ini به همراه نصب ioncube & zend دایرکت ادمین رایگان خواهد بود.
توجه : قیمت های فوق ماهیانه و با واحد ارزی کشور جمهوری اسلامی ایران (ریال) می باشند.
- این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
- در سفارش لایسنس کنترل پنل ها دقت فرمایید، امکان عودت وجه، به دلیل ثبت آنی و آنلاین لایسنس وجود ندارد.
- تعرفه هایی که در این صفحه درج شده است، همیشه ثابت هستند و با تغییر قیمت ارز در زمان های مختلف، قیمت ریالی تغییر نخواد کرد.
- چنانچه نیاز به پشتیبانی دارید می توانید با واحد پشتیبانی پرتال کاربران به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی تماس بگیرید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
کی اماده میشه عزیز فوری هست
خرید لایسنس دایرکت ادمین
نصب و کانفیگ : نصب و کانفیگ CSF و کانفیگ php.ini به همراه نصب ioncube & zend دایرکت ادمین رایگان خواهد بود.
توجه : قیمت های فوقماهیانهو باواحد ارزی کشور جمهوری اسلامی ایران (ریال)می باشند.
- این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
- در سفارش لایسنس کنترل پنل ها دقت فرمایید، امکان عودت وجه، به دلیل ثبت آنی و آنلاین لایسنس وجود ندارد.
- تعرفه هایی که در این صفحه درج شده است، همیشه ثابت هستند و با تغییر قیمت ارز در زمان های مختلف، قیمت ریالی تغییر نخواد کرد.
- چنانچه نیاز به پشتیبانی دارید می توانید با واحد پشتیبانی پرتال کاربران به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی تماس بگیرید.
09160535510
در خدمتیم
۱ ماهه ۲۰ تومان
۳ ماهه ۴۵ تومان . تحویل و فعال شدن لایسنس ۱۰ دقیقه پس از پرداخت
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
بانصب و کانفینگ؟در خدمتیم
۱ ماهه ۲۰ تومان
۳ ماهه ۴۵ تومان . تحویل و فعال شدن لایسنس ۱۰ دقیقه پس از پرداخت
09160535510
دایرکت ادمین سالیانه 200 تومان و 150 تومان هم هزینه کانفیگ هست. لایسنس قبلا خریده شده و آماده هست بلافاصله کانفیگ و به شما تحویل داده میشه.
اگر خواستید تماس بگیرید:
0511-7673600
داخلی 2
شرکت ایران سرور
iranserver.com
ویرایش توسط nekooee : September 15th, 2013 در ساعت 20:47
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)