سلام دوستان.
در این تاپیک افراد زیادی صحبت از فروش پیپال وریفای شده با مدارک یا وریفای کردن سایر حسابها مثل Payzza و... کرده اند. سوال اصلی اینجا است که این مدارک که معمولا شامل تصویر کارت Social Security Card آمریکا برای تایید SSN و مشخصات فردی بوده و همچنین یک قبض به نام شخص برای تایید مکان او میباشد، این مدارک توسط فروشندگان در اغلب چگونه تهیه میشوند.
1-پولی به فرد یا افراد آمریکایی(یا ملیتهای دیگر) میدهند و مدارک آنها را میخرند و به نام آنها حساب پیپال باز میکنند و رمز آن را به مشتری میدهند. برای این کار باید به ازای هر مشتری یک شهروند سایر کشورها باشد و به او هم پولی بدهتد. آخر سر هم حساب قانونی است اما عملا آن فرد میتواند هر وقت خواست حساب را ببندد. همچنین احتمال همکاری شهروندان آمریکا(چه شهروند اصیل آن کشور یا ایرانیان مقیم آن کشور) با این کار کم است چون اگر پیپال Ip ایران مشتری(به علت سهل انگاری یا هر عامل دیگر) و نام آنها را دید، مشکلات قانونی در آمریکا گریبانگیرشان خواهد بود. اگر مشتری پول از سورس نا مطمئن دریافت یا ارسال کند چون حساب به نام آنها است، با مشکل مواجه میشوند. بنابراین این راهکار چندان عملی به نظر نمیرسد.
2-راه دیگر فتوشاپ است. البته نمیدانم با توجه به اینکه پیپال ممکن است از شیوه های دیگه صحت رو کنترل کنه مثل درخواست کپی فیزیکی مدارک یا بررسی اینکه آیا این SSN(در آمریکا) متعلق به آن فرد است یا نه، چگونه این شرکتها مدارک را تهیه میکنند؟
مثلا من برای امتحان در مانی بورکز به نام یک فرد آمریکایی(با مشخصات Fake) حساب باز کرم. یک SSN معتبر هم دادم(از اعتبار SSN مطمئن بودم و در اینترنت چک کردم، اما مشخصات صاحب SSN را نمیدانستم) اما مانی بوکرز SSN را از لحاظ معتبر قبول کرد، چون معتبر بود ولی به جای اینکه امکان واریز و برداشت حساب را فراهم کند، نوشت ما نتوانستیم ssn شما را بپذیریم، با ما تماس بگیرید. و البته دیگر امکان دادن ssn نداتشت. این یعنی مانی بوکرز چک کرده که آیا ssn متعلق به شخص مورد نظر است یا نه و چون مشخصات دارنده ssn با مشخصات وارد شده طتبیق نمیکرده حساب را قفل کرده است.
خوب شما بگویید این مدارک معتبر چگونه و کدام راه بالا یا راهی که من ننوشته ام برای تعداد زیادی مشتری تهیه میشود؟