نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: فروش سایت فیلم به بالاترین پیشنهاد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    30 پست

پیش فرض فروش سایت فیلم به بالاترین پیشنهاد

با سلام دوستان عزیز سایت مووی کده به بالاترین پیشنهاد فروخته میشود...
    آدرس سایت کلیک کنین.
    دارای حدودا 1000 کاربر وی ای پی و درامد ماهانه بین 3 تا 4 میلیون
    سرور اختصاصی با 8 ترابایت هارد و 32 گیگ رم از برترین دیتاسنتر کانادا
    سئو شده توسط گروه وب ها که اگر نکات لازمه ی اونارا انجام بدین و خرید بک لینک مناسب داشته باشین تمامی دامین ها هم میان پیج 1
    و همچنین اسکریپت اختصاصیه وی ای پی که قابلیت وصل شدن به سرور لینوکس و همچنین اد کردن اکانت به صورت دستی را نیز دارا میباشد ...
    در مورد قالبشم درسته رایگان بوده و تو نت هست اما از لحاظ کدنویسی تغیرات انجام داده شده که میتونین ببینین...
    فیلم های دوبله سایت هم کاملا اختصاصی بوده و تگ صوتی هم دارن و اگر یه نگاهی کنین فیلمایی هست که خیلی زودتر از سایتای بزرگ اضافه شده و هرگز از هیچ سایتی کپی برداری نشده است.
    بالاتری ن پیشنهاد فروخته میشه سوال دیگه ای داشتین در پیام خصوصی یا همین تاپیک در خدمتم

2. # ADS

عضو انجمن iranistar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    295
    تشکر تشکر شده 
    323
    تشکر شده در
    268 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سایت فیلم به بالاترین پیشنهاد

قیمت پیشنهادی خودتون رو برام پ.خ کنید

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan-a نمایش پست ها
    آدرس سایت کلیک کنین.
    سئو شده توسط گروه وب ها که اگر نکات لازمه ی اونارا انجام بدین و خرید بک لینک مناسب داشته باشین تمامی دامین ها هم میان پیج 1
    و همچنین اسکریپت اختصاصیه وی ای پی که قابلیت وصل شدن به سرور لینوکس و همچنین اد کردن اکانت به صورت دستی را نیز دارا میباشد ...
    در مورد قالبشم درسته رایگان بوده و تو نت هست اما از لحاظ کدنویسی تغیرات انجام داده شده که میتونین ببینین...
    فیلم های دوبله سایت هم کاملا اختصاصی بوده و تگ صوتی هم دارن و اگر یه نگاهی کنین فیلمایی هست که خیلی زودتر از سایتای بزرگ اضافه شده و هرگز از هیچ سایتی کپی برداری نشده است.
    بالاتری ن پیشنهاد فروخته میشه سوال دیگه ای داشتین در پیام خصوصی یا همین تاپیک در خدمتم
    با سلام

من اصولا" توی تاپیکی اسپم نمیکنم و نمیخوام فروش کسی رو خراب کنم ولی در مورد شما بنده رو ببخشید که مجبور به این کارم

دامین شما در تاریخ March 30, 2013 ثبت شده است moviekade.com منظورم هستش یعنی کمی بیشتر از 5 ماه در این 5 ماه با چه روشی به درامد این شکلی رسیدید نمیدونم

ولی در مورد درامدتون گفتید که حدودا" 1000 کاربر دارید که با توجه که میشه 3 میلیون به 4 چطور رسید بنده نمیدونم شاید منظورتون تبلیغات باشه که فکر کنم 200 تومن هم بشه

در مورد ارشیوتون به نکته فوق العاده جالبی برخوردم شما 105 سریال دارید البته در بین این سریال های به عنوان مثال برنامه Top Gear فقط فصل اول اون رو که 10 قسمت هست رو قرار دادید

تعداد کل کالکشن فیلم هاتون 22 کالکشن هستش نه بیشتر با توجه به این نکات حداکثر میزان فایل هاتون 3 ترابیات هستش و به سرور 8 ترابایتی و 32 گیگ رم هیچ ضرورتی نداره

در مورد برترین دیتاسنتر کانادا هم فکر نمیکنم Synaptica حتی جزور بهترین ها باشه که شما لقب برترین رو بهش نسبت میبدید .

در مورد اسکریپت VIP ایتون از کی تا حالا اسکریپت روی ftp انجام میشه در همین نت آموزش های بسیاری هستش که بصورت رایگان انجام میشه 1 نرم افزار هم براش نیست بیش از 20 نرم افزار برای این کار هستش .
    در مورد دوبله های اختصاصی فقط به جدیدترین پستتون اشاره میکنم دانلود فیلم The Dark Knight Rises 2012 دوبله فارسی که حدودا" چند ماه پیش سایت ایران فیلم قرارش داد و شما دقیقا" با کپی کردن همون توضیحات و همون رنگ بندی اونو 2 روز پیش قرار دادید در مورد تگ اختصاصی خبر ندارم چون دانلود نکردم .
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

5. تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    39
    تشکر شده در
    30 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    با سلام

من اصولا" توی تاپیکی اسپم نمیکنم و نمیخوام فروش کسی رو خراب کنم ولی در مورد شما بنده رو ببخشید که مجبور به این کارم

دامین شما در تاریخ March 30, 2013 ثبت شده است moviekade.com منظورم هستش یعنی کمی بیشتر از 5 ماه در این 5 ماه با چه روشی به درامد این شکلی رسیدید نمیدونم

ولی در مورد درامدتون گفتید که حدودا" 1000 کاربر دارید که با توجه که میشه 3 میلیون به 4 چطور رسید بنده نمیدونم شاید منظورتون تبلیغات باشه که فکر کنم 200 تومن هم بشه

در مورد ارشیوتون به نکته فوق العاده جالبی برخوردم شما 105 سریال دارید البته در بین این سریال های به عنوان مثال برنامه Top Gear فقط فصل اول اون رو که 10 قسمت هست رو قرار دادید

تعداد کل کالکشن فیلم هاتون 22 کالکشن هستش نه بیشتر با توجه به این نکات حداکثر میزان فایل هاتون 3 ترابیات هستش و به سرور 8 ترابایتی و 32 گیگ رم هیچ ضرورتی نداره

در مورد برترین دیتاسنتر کانادا هم فکر نمیکنم Synaptica حتی جزور بهترین ها باشه که شما لقب برترین رو بهش نسبت میبدید .

در مورد اسکریپت VIP ایتون از کی تا حالا اسکریپت روی ftp انجام میشه در همین نت آموزش های بسیاری هستش که بصورت رایگان انجام میشه 1 نرم افزار هم براش نیست بیش از 20 نرم افزار برای این کار هستش .
    در مورد دوبله های اختصاصی فقط به جدیدترین پستتون اشاره میکنم دانلود فیلم The Dark Knight Rises 2012 دوبله فارسی که حدودا" چند ماه پیش سایت ایران فیلم قرارش داد و شما دقیقا" با کپی کردن همون توضیحات و همون رنگ بندی اونو 2 روز پیش قرار دادید در مورد تگ اختصاصی خبر ندارم چون دانلود نکردم .
    در مورد 1000 تا کاربر ثابت داریم و در این بازهم کاربرانی اضافه میشه که درامد میشه 4 میلیون ماهانه مشکلی باهاش دارین ؟
    در مورد برترین دیتا سنتر بهتره اول برین ببینین دیتا سنتر ما چی هست بعد نظر خودتونا ارسال کنین ...
    ایا شما فقط از سرور های اختصاصی برای سایت استفاده میکنین ؟
    میتونین با توجه به ای پی هایی که داره که به افراد به صورت سرور مجازی بفروشین تا به حال بهش فکر کردین ؟
    در مورد اسکریپت وی ای پی بهتره برین از خوده اورینا بپرسین که به سرور های اف تی پی لینوکس وصل میشه و همینطور ما دادیم برامون کد نویسی کرد که بتونیم اکانت به صورت دستی هم اد کنیم
    و در مورد فیلم های دوبله شما ایا فقط اولین پست زدیما دیدین ؟
    شاید ایران فیلم این فیلما خیلی وقته گذاشته اما فیلم
    Snitch
    شاید ماهم در تاریخ 5 شهریور که اوناهم تو همین تاریخ بودن گذاشتنش ارسالش کردیم اما فیلمه ما در تاریخ 2 شهریور اماده بود و فقط به خاطر طراح کاور هامون که سیستمش مشکل داشت اینقدر طول کشید و هیمنطور یه نگاهیم بهتره به فیلم G.I. Joe: Retaliation بکنین که سایت هایی همچون دات ای ار و پرشین تی وی ( انلاین فا ) دیروز و پیروز گذاشتنش در این مورد بهتر نیست کمی تحقیق کنین ؟
    یا انیمیشن EPIC که روزی که کیفیت بلوریش اومد صبحش ساعت 10:30 ما بودیم که گذاشتیمش و ساعت 11:30 سایت فیلم باران فکر کنم واضح براتون گفتم.
    در مورد تگ صوتیشم لینک زیرا دانلود کنین معلوم میشه داریم یا نه ...
    لینک دانلود

پس اینقدر هم ایران فیلم و ... نکنین و فقط فکر نکنین فقط اونا هستن
    ویرایش توسط ehsan-a : September 7th, 2013 در ساعت 17:31

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

در مورد 1000 تا کاربر ثابت داریم و در این بازهم کاربرانی اضافه میشه که درامد میشه 4 میلیون ماهانه مشکلی باهاش دارین ؟
    در مورد برترین دیتا سنتر بهتره اول برین ببینین دیتا سنتر ما چی هست بعد نظر خودتونا ارسال کنین ...
    ایا شما فقط از سرور های اختصاصی برای سایت استفاده میکنین ؟
    میتونین با توجه به ای پی هایی که داره که به افراد به صورت سرور مجازی بفروشین تا به حال بهش فکر کردین ؟
    در مورد اسکریپت وی ای پی بهتره برین از خوده اورینا بپرسین که به سرور های اف تی پی لینوکس وصل میشه و همینطور ما دادیم برامون کد نویسی کرد که بتونیم اکانت به صورت دستی هم اد کنیم
    و در مورد فیلم های دوبله شما ایا فقط اولین پست زدیما دیدین ؟
    شاید ایران فیلم این فیلما خیلی وقته گذاشته اما فیلم
    Snitch
    شاید ماهم در تاریخ 5 شهریور که اوناهم تو همین تاریخ بودن گذاشتنش ارسالش کردیم اما فیلمه ما در تاریخ 2 شهریور اماده بود و فقط به خاطر طراح کاور هامون که سیستمش مشکل داشت اینقدر طول کشید و هیمنطور یه نگاهیم بهتره به فیلم G.I. Joe: Retaliation بکنین که سایت هایی همچون دات ای ار و پرشین تی وی ( انلاین فا ) دیروز و پیروز گذاشتنش در این مورد بهتر نیست کمی تحقیق کنین ؟
    یا انیمیشن EPIC که روزی که کیفیت بلوریش اومد صبحش ساعت 10:30 ما بودیم که گذاشتیمش و ساعت 11:30 سایت فیلم باران فکر کنم واضح براتون گفتم.
    در مورد تگ صوتیشم لینک زیرا دانلود کنین معلوم میشه داریم یا نه ...
    لینک دانلود

پس اینقدر هم ایران فیلم و ... نکنین و فقط فکر نکنین فقط اونا هستن
    در مورد 1000 کاربر در ماه ممنون میشم اطلاعات پرداختی هارو بدید اگه اینجوری باشه من بالای 15 تومن میدم برای سایتتون
    بنده دیدم دیتاسنترتون رو که حرف میزنم دوست عزیز اینم رنج IP سرورتون 192.64.
    بله میدونم میشه VPS فروخت ولی قرار نیست ادم که سایت فیلم داشته باشه VPS فروش هم باشه ماشالا الان همه VPS فروشن
    بله دیدم اسکریپتتون برای اوناست ولی من همین اسکریپت رو به صورت Free بهتون میدم روی Ftp
    در مورد بقیه مسائل مشکلی ندارم بنده خودم سایت فیلم دارم و میدونم با اون ارشیو شما همچین خبری نیست ولی اگه واقعا" 3 میلیون در ماه درامد دارید ممنون میشم شفاف سازی کنید سریعا" بنده خریدارم سایتتون رو
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    3,378
    تشکر شده در
    2,203 پست

آدرس سایت کلیک کنین.
    یک مهندس 30سال تجربه 60ساله میره تو بیابون کار میکنه درماه 4 میلیون کار میکنه چون چطوری توی این چندماه به این درامد رسیدی بعدشم
    شما که به این حد درامد رسیدی چرا میخوای بفروشی!
    مگه مردم خرن!؟دربدترین حالت شما یک میلیون هزینه سرورت هست 3 میلیون میمونه سود خالص تو خونه و زیر باد کولر نشستی!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    220
    تشکر شده در
    152 پست

جون خودت نفروش من هنوز 15 روز از اکانتم مونده
    سایت به این خوبی حیف واقعا ادم دلش از این سایت ها می خواد ولی کو پول
    دلیل فروش چیه؟

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

دیتا سنتر ایشون احتمال میدهم cologix باشد یعنی جایی که آقای راستگو این ها رد انجا رک دارند
    ایشون شاید از فروشنده دیگری که هست با دیتاسنتر مستقیم کارمیکنه و فقط آی پی راستگو را دارد
    ه سادگی از کنار مسائل نگذرید
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

عضو جدید shahab.qadiri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    326
    تشکر تشکر شده 
    154
    تشکر شده در
    119 پست

​قیمت پایه چنده>؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)