-
September 5th, 2013, 15:31
راهنمایی خرید نمایندگی
با سلام خدمت دوستان عزیز
من برای شروع قصد گرفتن نمایندگی هاست دارم! (به دلیل آشنا نبودن به مدیریت سرور، نصب ، راه اندازی ، کانفیگ سرور و ...)
از دوستانی که سابقه ای در این کار دارند ، این سوال رو دارم که این کار از نظر درآمدی خوبه و میشه به عنوان شغل و درآمد بهش نگاه کرد یا نه؟
به اطلاعات یا تخصص خاصی نیاز هست؟
برای شروع چه میزان فضا و پهنای باند بگیرم بهتره؟(نظر خودم لینوکس- 5 گیگ با پهنای باند و امکانات نامحدود از:
mihanwebhost.com یا , irwebco.com و یا daryawebhost.com یا mihanmizban.com یا mehrhost.com و www.tikdata.ir)
چه هاستی بهتر و پرفروش تره؟( لینوکس-لینوکس ایران-ویندوز-ویندوز ایران- vps و ....)
برای شروع به چه چیزایی نیاز دارم؟( تبلیغات ، شهرت سایت ، تخفیف ، ارائه پلنهای رایگان یا ؟؟؟)
اگر دوستان شرکت دیگر و حتی بهتری را هم میشناسند ممنونم میشم معرفی کنن.
اما قبلش لطفا جواب این سوالها رو بدید و آیا اینکه اصلا نمایندگی شدن ارزش داره هزینه کنم یا نه؟
با تشکر از شما دوستان
ویرایش توسط hanijafari : September 5th, 2013 در ساعت 15:43
-
-
September 5th, 2013 15:31
# ADS
-
September 5th, 2013, 15:33
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی خرید نمایندگی
سلام
شمایی که تخصصش رو ندارید اصلا طرفش نرید.چون فردا باید همه نوع مشتری رو پشتیبانی کنید.اول برید آموزش ها رو بخونید بعدا که مسلط شدید بزنید توی کار هاستینگ
-
تعداد تشکر ها از sardarn به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2013, 15:36

نوشته اصلی توسط
hanijafari
از دوستانی که سابقه ای در این کار دارند ، این سوال رو دارم که این کار از نظر درآمدی خوبه و میشه به عنوان شغل و درآمد بهش نگاه کرد یا نه؟
با وجود این همه هاستینگ خیر

نوشته اصلی توسط
hanijafari
به اطلاعات یا تخصص خاصی نیاز هست؟
100% باید با کنترل پنل ها آشنا باشید
باید کانفیگ سرور بلد باشید
باید اطلاعاتی در مورد سخت افزار داشته باشید
و..

نوشته اصلی توسط
hanijafari
برای شروع چه میزان فضا و پهنای باند بگیرم بهتره؟(نظر خودم لینوکس- 5 گیگ با پهنای باند و امکانات نامحدود از mihanwebhost.com یا , irwebco.com و یا daryawebhost.com --- قیمتش هم مناسبه "زیر 200 تومنه" )
تاپیک جداگانه ای ایجاد کنید تا دوستانی که با این 3 شرکت کار کردن نظر بدن

نوشته اصلی توسط
hanijafari
چه هاستی بهتر و پرفروش تره؟( لینوکس-لینوکس ایران-ویندوز-ویندوز ایران- vps و ....)
برای شروع به چه چیزایی نیاز دارم؟( تبلیغات ، شهرت سایت ، تخفیف ، ارائه پلنهای رایگان یا ؟؟؟)
هیچ کدام تجربه
سرور مجازی تهیه کنید و شروع کنید به یاد گیری
در کل
این کار اصلا ارزش نداره
-
تعداد تشکر ها از _AF_ به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2013, 15:58

نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
شمایی که تخصصش رو ندارید اصلا طرفش نرید.چون فردا باید همه نوع مشتری رو پشتیبانی کنید.اول برید آموزش ها رو بخونید بعدا که مسلط شدید بزنید توی کار هاستینگ
با تشکر از شما
راستش قبلا یک سایت ارائه هاست و دامنه رایگان داشتم و خدا رو شکر تا حدی تونستم سرپا نگهش دارم و الان هم کاربرامو دارم!! ( هرچند به دلیل یک سری مسائل که مهمترینش کمبود وقت بود کم به اون سایت میرسیدم)
الان وقتم دیگه آزاد شده و میتونم رو این سایت وقت بزارم ، اما خوب از هاست رایگان نمیشه درآمدی داشت ! چون از نظر خودم حلال نیست که چیز رایگان و با تضمین پائین رو پولی به مردم بدم * هرچند تعداد زیادی از سایتها دارن همین کارو میکنن*)
حالا قصدم این که در کنار این موضوع نمایندگی هاست هم بگیرم و درآمدی داشته باشم. تا در کنار همین موضوع ، آموزشهایی که فرمودید رو دنبال کنم و خوب که مسلط شدم دیگه بزنم تو کار هاستینگ.
اینطور شنیده بودم که نماینده ، دیگه با تنظیمات و کانفیگ سرور و ... سروکار نداره و درصورت به وجود آمدن مشکل خاصی که نتونه حلش کنه ، سایت ارائه دهنده نمایندگی کمک میکنه و مشکل رو حل میکنه؟ اینطور نیست مگه؟
البته در حضور دوستان فعال جسارت نکنم ، خودم هم کمی به کامپیوتر و سایت داری واردم و کمی هم در ارائه هاست (هرچند که رایگان بود ) تجربه دارم.
-
-
September 5th, 2013, 16:00

نوشته اصلی توسط
_AF_
هیچ کدام تجربه
سرور مجازی تهیه کنید و شروع کنید به یاد گیری
با تشکر از شما
منظور شما از شروع به کار و یادگیری سرور مجازی چه طوری هست؟
از لحاظ تجربه جمع کردن میگید که خوبه یا از نظر ارائه نمایندگی؟
نظرتون در مورد نمایندگی درصدی چطوره؟
-
-
September 5th, 2013, 16:05

نوشته اصلی توسط
hanijafari
با تشکر از شما
سرور مجازی تهیه کنید و کنترل پنلی که قصد ارائه دارید را نصب و کانفیگ کنید البته مبحث کانفیگ چز کوچکی نیست که با یک دکمه خاموش و روشن کرد
ولی با دریافت سرور مجازی شما تا حدودی به کار مسلط میشید
نمایندگی درصدی اصلا مناسب نیست!
نهایت 30 درصد به شما میرسه که اصلا ارزش نداره
-
تعداد تشکر ها از _AF_ به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2013, 16:10

نوشته اصلی توسط
_AF_
سرور مجازی تهیه کنید و کنترل پنلی که قصد ارائه دارید را نصب و کانفیگ کنید البته مبحث کانفیگ چز کوچکی نیست که با یک دکمه خاموش و روشن کرد
ولی با دریافت سرور مجازی شما تا حدودی به کار مسلط میشید
نمایندگی درصدی اصلا مناسب نیست!
نهایت 30 درصد به شما میرسه که اصلا ارزش نداره
یعنی که سرور مجازی بگیرم و روش یک سایت بالا بیارم و با اون کار کنم یا روش کار هاستینگ و فروش هاست راه بندازم؟
-
-
September 5th, 2013, 17:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hanijafari
با تشکر از شما
سلام
آموزش که در انجمن زیاد هست مثلا یک نمونه : http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545/
در نمایندگی در صدی معمولا مشتری رو به سایت اون شرکت میفرستید دیگر نگران پشتیبانی و هزینه ها و... نیستید اما برای شما بهتر است نمایندگی حجمی بگیرید در صورتی که قصد دارید در این بازار بمونید و فعالیت کنید
-
تعداد تشکر ها از bia2znd به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2013, 17:44
بهترین گزینه برای شما نمایندگی درصدی هست از یک شرکت خوب و قابل اعتماد
جون نیازی ندارین دیگه تخصصی داشته باشید
فقط فروش لازمه
که لاونم خب راحت میتونید انجام بدید اگر فروشنده خوبی باشید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از netmelli به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2013, 18:01
به نظر بنده نیز بهتر است از یک شرکت خوب نمایندگی حجمی یا نامحدود تهیه کنید.
راز موفقیت در بازاریابی مناسب و تبلیغات است.
اگر درست پیش برید درامد خوبی به دست خواهید اورد.
ولی باید اشنایی اولیه را داشته باشید که در صورت بروز مشکل برای یوزر ها توانایی پشتیبانی و پاسخگویی داشته باشید.
برای کسب اطلاعات از همین انجمن میتونید شروع کنید.
-
تعداد تشکر ها از liveserver به دلیل پست مفید