سلام و احترام یه سوالی برای من پیش آمده من یه a دارم میخوام وقتی موس میره روش یه div تو صفحه مثلا بک گراندش آبی شه کد زیرو ببینید مثلا:
امید وارم کسی بتونه کمک کنه البته با کمک cssکد HTML:<div class="one"> <a href="" class="two"></a> </div>
سلام و احترام یه سوالی برای من پیش آمده من یه a دارم میخوام وقتی موس میره روش یه div تو صفحه مثلا بک گراندش آبی شه کد زیرو ببینید مثلا:
امید وارم کسی بتونه کمک کنه البته با کمک cssکد HTML:<div class="one"> <a href="" class="two"></a> </div>
.one {
width : auto;
height : auto;
background-color:#0000;
color:#0000;
}
در css امکان انتخاب پرنت یک کد وجود ندارد شما همیشه دسترسی به درون دارید نه بیرون.
اگر توضیح بدید دقیقا چه کاری می خواین انجام بدید و چه خروجی نیاز دارید از روش دیگه میشه راهنماییتون کرد چون این روشی که گفتید در css متداول نیست و اگر اصرار دارید تنها با جاوااسکریپت میشه همچین کاری انجام داد.
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
ویرایش شد
منظورتونو نفهمیده بودم
ویرایش توسط fathipours1 : August 10th, 2013 در ساعت 17:45
Help Me![]()
با جی کوئری
کد:<script> $(document).ready(function(){ $('.one').hover(function(){ $('.two').css('background','blue'); }); }); </script>
ممنون جواب داد :* ببخشید ولی چه طور میشه وقتی موس از روش برداشته شد برگرده به حالت قبل
مثلا برگرده به بک گراند مشکی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)