سلام کسی هست در برقراری امنیت سایت در حد تیم های امنیتی هکینگ نابغه باشه چندین سوال دارم کسی اگه هست ایدی یاهوشو برام بزاره در غیره این صورت نابغه نیست یا ایدی یاهو نداره جواب به پست من نده.
سلام کسی هست در برقراری امنیت سایت در حد تیم های امنیتی هکینگ نابغه باشه چندین سوال دارم کسی اگه هست ایدی یاهوشو برام بزاره در غیره این صورت نابغه نیست یا ایدی یاهو نداره جواب به پست من نده.
نابغه بیکار نیست بیاد تو wht ول بگرده :دی
شاید باشه یا در حده اونا که بتونه پاسخ گوی سوالات فنی شاخه من بشه.
اگه کسی ادعای نابغه بودن بکنه، احتمالا از نادونیش ـــه!
سوالاتون رو همینجا بپرسید شاید کسی بتونه راهنمایی کنه
والا ما که از شما هر چی سوال دیدیم پرسیدید نظرتون راجع ایران هک و حسین چیه....اصرار به اینکه کارشون عالیه
شما ام سوالتون رو مطرح کنید چند نفر از دوستان ببینند جواب بدن
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
درود
شما در مورد امنیت سایت Script Security منظروتون هستش یا نیاز به Server Security دارید؟
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
سوال هاتون رو این جا بنویسین راحت تر می شه جواب داد.
در ضمن من نمی دونستم که یکی از شرط های نابغه بودن آی دی یاهو داشتن ئه.
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
با سلام
اول شما میخواید چجوری نابغه پیدا کنید و بر چه اساسی اونو نابغه میدونید یا نمیدونید ؟ احیانا داشتن ایدی از شرایطه فکر کنم اینو نمیدونستم
دوم برای جواب دادن به سوال هاتون که دنبای یه نابغه هم میگرید فقط سوال هستش یا کار عملی هم میخواید که هزینه هم بکنید
سوم چه نیازی هست که کسی اینجاخ خودشو به شما ثابت کنه که نابغه هست یا خیر؟
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
کاربر Secure_Host اکیدا توصیه می شود . یکی از نخبه های امنیت در ایران هستند که هر روز شاهد موفقیت و کسب مدارج بالا در حوزه هک و امنیت از ایشان هستیم.
از افتخارات ایشون میتونیم به موارد زیر اشاره کنیم.
۱- نفز ۵ مسایقات جهانی هک و امنیت
http://www.webhostingtalk.ir/f41/59403/
2- کسب رتبه اول مسابفات هک و امنیت در دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کسب رتبه ۱۰ در دانشگاه شریف
۴- و..........
اینها رو من توی همین انجمن تاپیک هاشو دیدم و شنیدم. بقیش رو نمی دونم. با تیم های هکینگ زیادی هم همکاری میکنه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)