با سلام
دوستان یک کنترل پنل کاربر پسند معرفی کنید که از پی اچ پی و مای اس کیو ال پشتیبانی کنه و بشه روی اون انجین ایکس نصب کرد
کنترل پنل تحت ویندوز باشه و رایگان! پولی رو هم معرفی کنید!
لطفا از این کنترل پنل یک نسخه دمو هم قرار بدین
با سلام
دوستان یک کنترل پنل کاربر پسند معرفی کنید که از پی اچ پی و مای اس کیو ال پشتیبانی کنه و بشه روی اون انجین ایکس نصب کرد
کنترل پنل تحت ویندوز باشه و رایگان! پولی رو هم معرفی کنید!
لطفا از این کنترل پنل یک نسخه دمو هم قرار بدین
up
Plesk بهترین گزینه هست .
معایت :
کند بودن .
قیمت بالای لایسنس .
---
وب سایت پنل رو هم می تونید استفاده کنید . ( با طراحی یه قالبی که کاربر می پسنده )
معایت :
کند شدن بعد از اینکه میزبانی سایت ها روش زیاد بشه .
چیزی به عنوان بک آپ گیری و ریسنور خودکار در این پنل وجود نداره ( وجود داره ولی عملاً کار نمی کنه )
---
سی پنل ویندوزی
رایگان هست و کاربر پسند .
معایت :
با ایرانی ها مشکل دارن .
آپدیت فنی نمی شه ( پروژه شکست خورده )
برای میزبانی چندان مناسب نیست .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
یکی از دوستان پیشنهاد کرده از webmin استفاده کنم نظر شما چیه؟
گشتم اما دمو رو پیدا نکردم ، آیا php ساپورت میکنه و میشه روش انجین ایکس نصب کرد؟
من در حال حاظر از زدپنل ایرانی استفاده میکنم اما برای اد کردن دامین همش باید سرور رو ریست کنم
در ضمن انجین ایکس هم روش نصب نمیشه
سلام
zpanel هم هست
تاپیکش در انجمن موجوده لطفا جستجو کنید
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
پلسک بهترین گزینه هست
در حال حاضر هزینه ای برای لایسنس پلسک نداریم
شما تضمین میکنین که میشه روی پلسک nginx کرد و پی اچ پی و مای اس کیو ال ساپورت میکنه؟
کرکش رو نصب کنید تستاتونو انجام بدید اگر اوکی بود همه چی لایسنس بگیرید ، با انجنیکس تست نکردم شدنش میشه اما اینکه آیا با پلسک هم خوانی داره یا نه نمیدونم ، معمولا در میزبانی ویندوز از IIS استفاده میشه که بسیار مفیدتره (هاست ویندوز بیشتر برای سایتهای asp استفاده میشه IIS بهتره )
websitepanel
perl ( ی هچین اسمی داشت )
zpanel
plesk
enkompass ( cpanel )
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
websitepanel مناسب است فقط backup گيريش مشكل داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)