با سلام من یک مشکل دارم داخل اپلود فایل دیتابیس در دایرکت ادمین حجم دیتابیس 1 گیگ هست زیپ میکنم میشه 117 مگ ولی وقتی میخوام اپلود کنم ارور تایم اوت رو میده میشه بهم کمک کنید ممنون میشم .
با سلام من یک مشکل دارم داخل اپلود فایل دیتابیس در دایرکت ادمین حجم دیتابیس 1 گیگ هست زیپ میکنم میشه 117 مگ ولی وقتی میخوام اپلود کنم ارور تایم اوت رو میده میشه بهم کمک کنید ممنون میشم .
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام
به دلیل قفل کردن پردازنده یا رم هست که باعث دیر آپلود شدن میشه(البته بستگی به سرعت نت دو طرف هم داره) و در نهایت تایم اوت.
اگر نتوانستید موارد بالا را حل کنید بهتره از روشی که امیر حسین گفتند استفاده کنید. (هر چند اگر منابع کم باشه مثلا پردازنده 400 یا 600 باز تایم اوت نمیده ولی نصفه کار انجام میشه و کامل رستور نمیشه این مورد را به شخصه تست کردم)
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
تا اونجایی که یادم میاد میتونید دیتابیس رو چند بخشه خروجی بگیرید بعد ایمپورت کنید چه خطایی میده بیگ دامپ؟
این آرتیکل هارو هم من توی گوگل دیدم :
Phpmyadmin import max size (Max: 8,192 KiB), how can I change it? - HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials
https://www.interspire.com/support/k...+to+phpMyAdmin
Max File Upload Size My SQL PHP Server Side Scripting forum at WebmasterWorld
البته من شخصا هیچ کدوم رو تست نکردم ...
مصطفی چمران
ممنون از کمکت من این ها رو انجام دادم یک نگاه بکنید لطفا
کد PHP:
max_execution_time = 60000 ; Maximum execution time of each script, in seconds
max_input_time = 60000 ; Maximum amount of time each script may spend parsing request data
;max_input_nesting_level = 64 ; Maximum input variable nesting level
memory_limit = 2000M ; Maximum amount of memory a script may consume (128MB)
اگر کم باشه کلا عمل آپلود چه مای ادمین چه بیگ انجام نمیدهند قبل از آپلود همین مقدار را چک میکنند.البته تا جایی که بنده کار کردم و دیدم. (خیلی کم با بیگ کار کردم در حد چند بار)
رم و پردازنده را چک کردید مشکلی نداره ؟
یک تجربه : همین سه روز پیش بود یک سایت پر مصرف روی یک سرور مجازی بود بعدش ارور رم هم داد. رم کل سرور 1 بود اومدیم از 128 کردیم 256 کلا دیگه هنگ کرد بالا نیومد که نیومد تا ریس دادیم و قبل از لود کامل سریع مقدار را به حالت قبل برگرداندیم.
2000 مگ خیلی خیلی زیادههمینطوری رو هوا دست به مقادیر نزنید عزیز بدتر مشکل براتون ایجاد نشه. البته صلاح خویش خسروان دانند قصد راهنمایی بود.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)