-
August 13th, 2013, 16:42
عضو جدید
.:: پارسی سازی رایگان قالبهای وردپرس شما ::.
به نام خدا
تیم تیکــ تم مفتخر است قالبهای درخواستی شما را راست چین و به عبارتی پارسی سازی کند. این پارسی سازی رایگان بوده و بعنوان خدمتی به شما عزیزان است.
لطفا موارد زیر را رعایت کنید:
1. هر کس لینک قالب مورد نظر خودش رو لطفا بگذاره.
2. لطفا مکررا یک عزیز درخواست پارسی سازی نده که بقیه هم استفاده ببرند.
3. لطفا درخواست دادین صبر کنید تا پارسی سازی کنیم و لینکش رو قرار بدیم. مکرر پیغام ندین..
4. لطفا قالب خود را قبل از ارسال درخواست یکبار تست کرده و از سالم بودن آن مطمئن شوید!
>>> نوبت به درخواستهای اختصاصی زودتر از درخواست های رایگان انجام میگیرد <<<
پیروز باشید!
در کشوری زندگی میکنم که زبان آن پارسی است اما به آن فارسی میگویند چون عربی "پ" ندارد! -دکتر علی شریعتی .::. پارسی سازی قالب وردپرس .::. انتخاب قالب با توجه به محتوای سایت شما .::.
-
تعداد تشکر ها از TickTheme به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2013 16:42
# ADS
-
August 18th, 2013, 23:01
عضو جدید
پاسخ : .:: پارسی سازی رایگان قالبهای وردپرس شما ::.
در خواست ها از طریق پ.خ پاسخ داده شد...
در کشوری زندگی میکنم که زبان آن پارسی است اما به آن فارسی میگویند چون عربی "پ" ندارد! -دکتر علی شریعتی .::. پارسی سازی قالب وردپرس .::. انتخاب قالب با توجه به محتوای سایت شما .::.
-
-
August 24th, 2013, 21:39
عضو جدید
یاهو، اسکایپ، شماره ای چیزی لطف نمی کنید؟
تو میتونی به من بگی خس و خاشاک، تو میتونی منو با باتون بزنی، تو حتی میتونی منو بسوزونی...
اما اینو بدون توی این میدون جنگ، هیچ کس برنده نیست. این میراث ماست که در حال نابودی است.
-
-
August 24th, 2013, 23:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Amid
یاهو، اسکایپ، شماره ای چیزی لطف نمی کنید؟
با سلام؛
دوست گرامی خدمتتون پ.خ شد..
-
-
August 25th, 2013, 00:44
عضو انجمن
یاهوتون رو برای من هم پ خ کنید
Amin | Graphic █
me [@] amin dot pw █
-
-
August 25th, 2013, 13:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
SniTomb
یاهوتون رو برای من هم پ خ کنید
باسلام؛
خدمت شما پ.خ شد..
-
-
August 26th, 2013, 18:45
عضو جدید
دوستان گرامی با عرض ادب...
بخاطر بالا بودن سفارشهای قالب فعلا از پذیرفتن قالبهای رایگان معذوریم...مجددا خدمت شما عذرخواهی میکنم..
ایام همیشه به کام!
-