سلام دوستان همش که نمیشه توو فکر آفر و... باشید و فقط پول بشمرید !!!!!!!!!:^o
در این تاپیک جملات قشنگ اشعار قشنگ رو بزارید تا با هم استفاده کنیم.
اولیش که خیلی خوشم میاد !
ساقیا آمدن عید مبارک بادت
وان مواعید که کردی مرواد از یادت
سلام دوستان همش که نمیشه توو فکر آفر و... باشید و فقط پول بشمرید !!!!!!!!!:^o
در این تاپیک جملات قشنگ اشعار قشنگ رو بزارید تا با هم استفاده کنیم.
اولیش که خیلی خوشم میاد !
ساقیا آمدن عید مبارک بادت
وان مواعید که کردی مرواد از یادت
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
بر سر کوی تو ای می زده دیوانه شدم
عقل را راندم و وابسته می خانه شدم
دور آن شمع دل افروز چو پروانه شدم
به هوای شکن گیسوی تو شانه شدم
.......
نقطه عطف
ا.خ
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
زیباترین جمله ای که به ذهنم رسید :
عید اومد
(البته از عنوان تاپیک هم یه خورده تقلب کردم)
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
عید آمد و ما لختیم....دوستان میتوانند ادامش رو به دلخاوه تغییر دهند![]()
نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد(حالا کی معلوم نیست)
میگین هر وقت دلت شاده اون موقع عیده ایشالا همگی دلتون شاد باشه
عید میاد بهار میاد سنبل و سوسن و ... میاد![]()
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی / ولی با خواری و ذلت پی شبنم نمیگردم
مرتبط ترین پست !من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی / ولی با خواری و ذلت پی شبنم نمیگردم
پر از خالی !
آسمان را مي خواهم براي عبور، جاده باريک است؛! ماه را مي خواهم براي نور، راه تاريک است ! تو را مي خواهم براي نظافت عيد نوروز نزديک است!
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
قشیه چیه؟چو بر گورم بخواهی بوسه دادن
رخم را بوسه ده ککنون همانم
گفتم عید ، نشاط ، شادی نه اینا !
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
ببینید من هم خیلی از این موارد دیدم و انصافا اشکم در اومده ولی انسان به امید زنده است !
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
انسان به امید زنده است !
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
تاریخچه نوروز
تاریخچه نوروز
طبق عقايد زرتشت، ماه فروردين ( اولين ماه تقويم شمسي ايرانيان) به فراوشي (سرزندگي) اشاره دارد كه دنياي مادي را در آخرين روزهاي سال دچار تحول می کند. بنابراين، زرتشتيان، ده روز را براي اينكه روح نياکان خود را شاد كنند، گرامي می دارند ممكن است اين سنت كه، بعضيها قبل از نوروز به گورستانها ميروند، ريشه در اين باور داشته باشد. قصههاي ديگري در مورد مبدا نوروز نقل شده است. يك روايت اين است كه كياخسرو، پسر پرويز بردينا، به تخت سلطنت نشست و ايرانشهر را به اوج شكوفايي خود رساند
روايت ديگر آنكه در اين روز خاص (اول فروردين) ، جمشيد، پادشاه پيشدادي، بر روي تخت طلايي نشسته بود در حاليكه مردم او را روي شانههاي خود حمل ميكردند. آنها پرتوهاي خورشيد را بر روي پادشاه ديدند و آن روز را جشن گرفتند.
روايتی ديگر به سليمان برميگردد كه حلقه خود را گم كرد و در نتيجه حكومت خود را از دست داد. بعد از اينكه چهل روز به دنبال آن گشت، حلقه خود را يافت و دوباره به حكومت رسيد. از اين رو، مردم در آن روز فرياد برآوردند كه، نوروز (روز نو) آمده است
در زمانهاي قديم، جشن نوروز در اولين روز فروردين (۲۱ ژانويه) شروع ميشد، ولي مشخص نيست كه چند روز طول ميكشيده است. در بعضي از دربارهاي سلطنتي جشنها يك ماه ادامه داشت. مطابق برخي از اسناد، جشن عمومي نوروز تا پنجمين روز فروردين برپا ميشد، و جشن خاص نوروز تا آخر ماه ادامه داشت. شايد بتوان گفت، در طي پنج روز اول فروردين جشن نوروز جنبه ملي و عمومي بود، در حاليكه طي باقيمانده ماه، هنگاميكه پادشاهان مردم عادي را به دربار سلطنتي ميپذيرفتند جنبه خصوصي و سلطنتي داشت .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)