سلام دوستان
من یه هسات دانلود نامحدود خوب میخوام که دارای سرعت بالایی باشه فضا و پهنای باند و تمامی امکاناتش هم نامحدود باشه قیمتش هم مناسب و ماهیانه باشه و تا ماهیانه 55 تومن باشه کسی از دوستان هاست دانلودی با این مشخصات داره اطلاع بده
ممنونم
سلام دوستان
من یه هسات دانلود نامحدود خوب میخوام که دارای سرعت بالایی باشه فضا و پهنای باند و تمامی امکاناتش هم نامحدود باشه قیمتش هم مناسب و ماهیانه باشه و تا ماهیانه 55 تومن باشه کسی از دوستان هاست دانلودی با این مشخصات داره اطلاع بده
ممنونم
با ای دی بنده در ارتباط باشید
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
دوستان کسی دیگه هاست دانلود نداره حالا قیمتش رو که من نوشتم زیاد توجه نکنید اگه کسی هاست دانلود داره قرار بده لطفا![]()
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
دوستان من هاست دانلود نامحدود می خوام نه حجمی
درود
دوست عزیز تو این دنیا چیزی به نام نامحدود وجود نداره
دقیقا مطرح کنید چند گیگ نیاز دارید؟؟؟
500 گیگ
1000 گیگ
5000 گیگ
10000 گیگ
موفق باشید
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
کسی از دوستان هاست دانلود 1 ترابایت یا بیشتر داره با پهنای باند نامحدود معرفی کنه لطفا البته قابلیت ارتقاع هم داشته باشه
سلام
درخدمتیم با آپتایم 99%
همراه با سی پنل
با ایمیل یا یاهو در تماس باشد
آنیتا هاست
با سلام
ماهیانه 160 هزار تومان با فضای یک ترابایت و پهنای باند نامحدود
کنترل پنل دایرکت ادمین
با تشکر
موفق باشید
با سلام
نا مخدود نداریم
با حجم یک ترابایت ماهانه 150 هزار تومان در خدمتیم
هاست دانلود - زرین هاستینگ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)