-
July 12th, 2013, 17:36
درخواست نمایندگی هاست ویژه احداث سایتهای چت روم...... خیلی فوری نیاز دارم.....
درخواست نمایندگی هاست ویژه احداث سایتهای چت روم...... خیلی فوری نیاز دارم.....
لطفا سریع قیمت بدین....... عجله دارم........
-
تعداد تشکر ها از appleserver به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2013 17:36
# ADS
-
July 12th, 2013, 18:09
پاسخ : درخواست نمایندگی هاست ویژه احداث سایتهای چت روم...... خیلی فوری نیاز دارم.....
با سلام
درخدمتیم
سبد خرید - مکران هاست | Makoran Host
در صورتیکه سئوالی داشتین میتونین از طریق تیکت و یا آی دی یاهو eus_co@yahoo.com در تماس باشین
موفق و پیروز باشین
-
-
July 12th, 2013, 20:12
پاسخ : درخواست نمایندگی هاست ویژه احداث سایتهای چت روم...... خیلی فوری نیاز دارم.....
با سلام
15 گیگ ماهیانه 15 هزار تومن با پهنای باند نامحدود
نصب پلاگین و طراحی قالب نیز رایگان انجام میشه
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با ای دی بنده در تماس باشید
-
-
July 12th, 2013, 20:14
عضو دائم
دوست گرامی برای سرویس دهی سایت های چت به هیچ وجه فکر نمایندگی نباشید چون افت کیفیت بسیار زیادی خواهید داشت و مشتریان شما راضی نخواهند بود. سرویس دهی چت روم نیازمند سرعت و کانفیگ خاص روی سرور اصلی می باشد که متناسب با این اسکریپت ها باشد و اگر نمایندگی بگیرید با مشکلات سرعت مواجه خواهید بود . پیشنهاد میشه حداقل یک سرور مجازی کانفیگ شده به همراه وب سرورهای قدرتمند مانند litespeed- nginx - lighthttpd و.. استفاده نمایید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2013, 20:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nginxweb
دوست گرامی برای سرویس دهی سایت های چت به هیچ وجه فکر نمایندگی نباشید چون افت کیفیت بسیار زیادی خواهید داشت و مشتریان شما راضی نخواهند بود. سرویس دهی چت روم نیازمند سرعت و کانفیگ خاص روی سرور اصلی می باشد که متناسب با این اسکریپت ها باشد و اگر نمایندگی بگیرید با مشکلات سرعت مواجه خواهید بود . پیشنهاد میشه حداقل یک سرور مجازی کانفیگ شده به همراه وب سرورهای قدرتمند مانند litespeed- nginx - lighthttpd و.. استفاده نمایید
با سلام
با نظر ایشون کاملا موافق هستم.
خرید یک سرور مجازی بهترین گزینه برای میزبانی چت روم هایتان می باشد.
همچنین نمایندگی های معمولی که برای میزبانی وب سایت می باشد اصلا مناسب برای چت روم نمی باشد.
میزان مصرف منابع سرور برای میزبانی چت روم نسبت به مصرف منابع سرور برای میزبانی سایت خیلی بالاتر می باشد.
موفق باشید
- سپیدار گیفت : فروش انواع
فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
-
-
July 12th, 2013, 20:23
این رو هم مد نظر داشته باشید کسی که تازه میاد تو این کار هزینه لازم برای تهیه سرور مجازی رو احتمالا نداره
-
-
July 12th, 2013, 20:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
king_of_shadows
این رو هم مد نظر داشته باشید کسی که تازه میاد تو این کار هزینه لازم برای تهیه سرور مجازی رو احتمالا نداره
طبیعتا مثل هر کار دیگه ای ، هاستینگ هم شغل است، وقتی پشتبانه ی مالی برای خرید سرور مجازی وجود نداره ، بهتره شروع نشه و مثل هر شغل دیگه ای بهتره که با کسی که سرمایه گذاری کرده ، همکاری در فروش انجام داد.
در غیر این صورت عاقبت این کار با این وضع ، شکسته
-
تعداد تشکر ها ازm-mehdipoor به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2013, 23:17
عضو جدید
چقدر همه دنبال چت روم زدن هستند.نصف شب میری تو چت روم می بینید 4نفر بیکار نشستن دارن با هم صحبت می کنند خوب مگه با مسنجر نمیشه اینکار رو انجام داد؟اکثر اسکریپتهاش هم پر باگ و کد مخرب و ... هست
"ایرنا هاست" هشت سال سابقه درخشان - دارای
نماد اعتماد ملی دائم
-
-
July 13th, 2013, 08:15
خب بلخره مشتریه میخواد دیگه....
آقا بیشتر راهنمایی کنین.... من این هاستینگ رو برای میزبانی فقط 5 تا چت روم میخوام......
-
-
July 13th, 2013, 09:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
appleserver
خب بلخره مشتریه میخواد دیگه....
آقا بیشتر راهنمایی کنین.... من این هاستینگ رو برای میزبانی فقط 5 تا چت روم میخوام......
با آیدی یاهو irnahosting در ارتباط باشید.
"ایرنا هاست" هشت سال سابقه درخشان - دارای
نماد اعتماد ملی دائم
-