با سلام
بچه ها من چجوری چندتا دونه اکانت که تو هاستم هست رو میخواهم منتقل کنم به دایرکت ادمین نمی دونم باید چیکار کنم
خواهشا دوستان راهنمایی بفرمائید واقعا نمی دونم باید چیکار کنم
با سلام
بچه ها من چجوری چندتا دونه اکانت که تو هاستم هست رو میخواهم منتقل کنم به دایرکت ادمین نمی دونم باید چیکار کنم
خواهشا دوستان راهنمایی بفرمائید واقعا نمی دونم باید چیکار کنم
پیشنهاد میکنم به صورت دستی انجام بدید.
1. Export & Import Database از phpmyadmin
2. انتقال فایل ها با اف تی پی یا روش های دیگر
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
علی گلی جون این انتقال فایل ها با اف تی پی که داخل خود سی پنل هست
remote ftp server
باید
Remote Server (FTP/SCP only): Remote User (FTP/SCP only): Remote Password (FTP/SCP only): Port (FTP/SCP only): Remote Dir (FTP/SCP only):
اطلاعات رو بهش بدم انتقال بدم ؟
بیا تو چتم
راهنماییت کنم
کار اسانی هست دوست عزیز
بدین روش عمل کنید : یه بکاپ از روت هاستتون در سی پنل بگیرین و از طریق ftp اننقال بدین به هاست دایرکت سپس فایل های مربوط پاپلیک رو اکسترا کنید
سپس یه بکاپ از دیتابیس ها بگیرین و برید در هاست جدید دیتابیس و یوزر بسازید و بکاپ رو ایمپورت کنید
سپس فایل مربوط به کانفیگ سیستم مدیریت محتوا رو ویرایش کنید و اطلاعات دیتابیس جدید رو وارد کنید
به همین سادگی به همین خوشمزگی
موفق باشین
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)