-
July 29th, 2013, 23:00
درخواست هاست پربازدید و با آپتایم بسیار بالا،
سلام دوستان من نزدیک 8-9 سایت دارم که میخوام روی یک هاست پربازدید باشن و هاست هم قوی باشه که کم نیاره، لطفا" قیمت ها و سوابق کاریتون رو بذارید چون سایتهام واسم مهم هستن... سخت افزارش هم قوی باشه که مثل پارس درایو ایراد مصرف سی پی یو نگیره چندین باره هزینه می کنم و سایت هام رو بهینه میکنم ولی باز هم این پارس درایو میگه مصرف بالاست و قطع میکنه
-
-
July 29th, 2013 23:00
# ADS
-
July 29th, 2013, 23:09
پاسخ : درخواست هاست پربازدید و با آپتایم بسیار بالا،
سلام .
ما در خدمتیم .
با آی بنده در تماس باشید : shiri.1389
سایت : hostpad.ir
-
-
July 29th, 2013, 23:13

نوشته اصلی توسط
ittab
سلام .
ما در خدمتیم .
با آی بنده در تماس باشید : shiri.1389
سایت : hostpad.ir
سایت شما هنوز رتبه 9 میلیون الکسا رو داره و تو فروم هم که عضو جدید هستید متاسفانه من نمیتونم اعتماد کنم
-
-
July 29th, 2013, 23:15
سلام هر طور که صلاح می دونید !
ولی مشتری های زیادی داریم !
ittab.ir
ajibtarin.ir
tabfun.ir
netfa.in
و ...
-
-
July 29th, 2013, 23:21
عضو انجمن
با سلام
می تونم در خدمت باشم، ولی کل سایت های شما را روی یک هاست میزبانی نمی کنم و باید با توجه به اددان دامین های هر پلن، پلن خودتون رو مشخص کنید
اطلاعیه ها - خدمات هاستینگ وطن دیتا
اطلاعیه ها - خدمات هاستینگ وطن دیتا
-
-
July 29th, 2013, 23:26

نوشته اصلی توسط
dicaprio3216
سلام دوستان من نزدیک 8-9 سایت دارم که میخوام روی یک هاست پربازدید باشن و هاست هم قوی باشه که کم نیاره، لطفا" قیمت ها و سوابق کاریتون رو بذارید چون سایتهام واسم مهم هستن... سخت افزارش هم قوی باشه که مثل پارس درایو ایراد مصرف سی پی یو نگیره چندین باره هزینه می کنم و سایت هام رو بهینه میکنم ولی باز هم این پارس درایو میگه مصرف بالاست و قطع میکنه
مشاهده بفرمایید
http://www.webhostingtalk.ir/f20/85809/
-
-
July 29th, 2013, 23:31

نوشته اصلی توسط
i-whost
هزینه ها خیلی بالاست و با این وجود ترافیک نامحدود نیست و دیتابیس و ادآن محدود هستن
-
-
July 29th, 2013, 23:35
عضو انجمن
.::: بسمه تعالی :::.

با سلام خدمت شما کاربر عزیز
از VipService با ارائه سرویس هایی با کیفیت و آپتایم بالا در خدمت شما کاربر گرانقدر هستم :
سرویس میزبانی وب لینوکس با کنترل پنل قدرتمند Cpanel همراه با وب سرور LiteSpeed
سرویسهای اشتراکی لینوکس خارج از کشور همگی بر روی شبکه اختصاصی در آلمان نگهداری و میزبانی می شوند.
دانش روز جهان ، اشراف کامل بر روی شبکه ، استفاده از سخت افزارهای بسیار حرفه ای ، مدیریت منابع ، سقف استفاده برای هر کاربر ، استقاده از کنترل پنل قدرتمند و پیشرفته Cpanel و ... باعث شده است هر روزه به تعداد مشتریان وی.آی.پی سرویس افزوده شود.
چرا از VipService.ir سرویس تهیه کنم ؟
- استفاده از بهترین و حرفه ای ترین توزیع های لینوکس مناسب هاست های اشتراکی
- از تمامی سرویس ها هر 72 ساعت یکبار و ماهانه به صورت خودکار نسخه پشتیبان بر روی سرور دیگری گرفته می شود
- تمامی سرویسها داری پشتیبانی 24 ساعته آنلاین در سایت پشتیبانی شرکت می باشند
- امکان نصب تمامی پرتال ها و نرم افزارهای تحت وب استاندارد بر روی این سرویسها وجود دارد
- مشخصات نرم افزاری : Apache 2.2.x - PHP 5.4.x - MySql 5.x به همراه بسته های مورد نیاز PHP همانند gd , Zend و ....
- تحویل آنی خدمات و سرویس ها در صورت خرید سرویس ها از درگاه پرداخت آنلاین
- هزینه IP اختصاصی برای سایت شما 50000 تومان به صورت سالیانه می باشد
- در کلیه سرویس های بالا SubDomain , Ftp , Email ,MySql به صورت نامحدود می باشند
- به دلیل حفظ کیفیت سرورها بر روی کلیه سرورهای هاست اشتراکی Addon Domain بصورت محدود ارائه میگردد
- هزینه DNS اختصاصی برای وب سایت شما 10000 تومان به صورت سالیانه می باشد. ( ns1.yourdomain.com , ns2.yourdomain.com )
- انتقال رایگان وب سایت شما به سرور های ما در صورت اینکه هاستینگ قبلی شما دارای کنترل پنل Cpanel و یا DirectAdmin باشد وجود دارد
با ما در تماس باشید :
کد PHP:
http://vipservice.ir
-
-
July 29th, 2013, 23:55
عضو جدید
در خدمتم دوست عزیز ماهانه 35 هزار تومان
-
-
July 30th, 2013, 00:20