-
August 3rd, 2013, 17:07
درخواست خرید از لیزوب
دوستان یک خرید فوری از لیزوب دارم که برام انجام میده. اولویت با خرید در پنل بنده با هویت واقعی هستش و افراد معتبر از نظر سابقه کاری.
فقط لطفا فوری.
و اینکه استادان این امر این دیتاسنتر سرور ها 100 ترابایتی رو چند ساعته معمولا تحویل میده در حدود 179 یورو میشه خریدم.
-
-
August 3rd, 2013 17:07
# ADS
-
August 3rd, 2013, 23:36
عضو جدید
پاسخ : درخواست خرید از لیزوب

نوشته اصلی توسط
Reza68
دوستان یک خرید فوری از لیزوب دارم که برام انجام میده. اولویت با خرید در پنل بنده با هویت واقعی هستش و افراد معتبر از نظر سابقه کاری.
فقط لطفا فوری.
و اینکه استادان این امر این دیتاسنتر سرور ها 100 ترابایتی رو چند ساعته معمولا تحویل میده در حدود 179 یورو میشه خریدم.
ایجاد حساب و اکتیو و وریفای کردن حساب در لیزب و خرید سرور در پنل شما تنها با هزینه انجام میشه
تحویل سرور در لیزوب از 1 تا 5 روز کاری هست هر یورو 4470 تومان
سرور در پنل ما باشه هزینه کمتری پرداخت خواهید کرد
به هر حال در خدمتم
-
-
August 4th, 2013, 00:21
تو پنل خودتون که نمیشه اما اگه تو پنل ما بخواهید براتون خرید میکنیم بدون هیچ کارمزدی برای پرداخت سرور
-
-
August 4th, 2013, 00:47
عضو انجمن
با سلام.
امکان خرید در پنل شما نیست خریدی که در پنل شما زده شود خواهد شد هویت شما! هویت شما ایران هست درست هست موردی ندارد اما من این رسیک را هیچ زمان نمی کنم و هیچ پنلی را با هویت ایران خرید انجام نخواهم داد.
سابقه فعالیت در دیتاسنتر سخت گیر که معتبر بودن هویت 100 بار چک می کند می توانید در امضاء بنده در تابیک ها مشاهده کنید.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
-
August 4th, 2013, 01:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Reza68
فقط لطفا فوری.
سلام
ما هم در دیتا سنتر Aivivid پکیج های ۱۰۰ ترابایت در ماه داریم که میتونیم به شما تقدیم کنیم. هم خط و Latency مون به ایران بهتر هست و هم میتونید با هویت خودتون خرید رو انجام بدید و به ریال ایران پرداخت کنید!
اگر مشخصات دقیق مورد نیاز رو بنویسید براتون یه پیشنهاد ارسال خواهم کرد.
-