-
March 5th, 2010, 09:30
عضو انجمن
-
-
March 5th, 2010 09:30
# ADS
-
March 5th, 2010, 09:59
عضو جدید
پاسخ : وقتی dns سرور ها خنگ می شوند ؟
نه دوست عزیز به خواب نرفته! واسه کش سرور ای اس پی شما هست اگه اطلاعات زیادی می خوای بازم توضیح بدم!
هیچ سروری 100% امن نیست!
ما کیفیت و پشتیبانی را بر قیمت ترجیح می دهیم!
ارائه سرور های اختصاصی و مجازی , اعطای نمایندگی هاستینگ , ثبت دامنه های بین المللی و ایرانی , میزبانی فضای وب (هاست ) , طراحی سایت , مدیریت و امنیت سرور , راه اندازی شبکه های Lan و Wan , کانفیگ روتر و ... از جمله خدماتی است که گروه Upvps ارائه می دهد!
مشاوره رایگان!
-
-
March 5th, 2010, 10:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
upvps.net
نه دوست عزیز به خواب نرفته! واسه کش سرور ای اس پی شما هست اگه اطلاعات زیادی می خوای بازم توضیح بدم!
نه دوست عزیز کش سرور ای اس پی نیست .
چون با آی پی ایران وارد می شوم کارش را به درستی انجام می دهد مشکل اون خارجی هست .
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
-
-
March 5th, 2010, 10:45
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
persiansoft
نه دوست عزیز کش سرور ای اس پی نیست .
چون با آی پی ایران وارد می شوم کارش را به درستی انجام می دهد مشکل اون خارجی هست .
من توی 2 تا عکسی که دیدم هز بار با یک مروگر بود! دی ان اس ها رو بذارید چک کنم!
هیچ سروری 100% امن نیست!
ما کیفیت و پشتیبانی را بر قیمت ترجیح می دهیم!
ارائه سرور های اختصاصی و مجازی , اعطای نمایندگی هاستینگ , ثبت دامنه های بین المللی و ایرانی , میزبانی فضای وب (هاست ) , طراحی سایت , مدیریت و امنیت سرور , راه اندازی شبکه های Lan و Wan , کانفیگ روتر و ... از جمله خدماتی است که گروه Upvps ارائه می دهد!
مشاوره رایگان!
-
-
March 5th, 2010, 10:59
1- کش حتما به ایران یا خارج بودن ربط نداره که !
2- شما با دو مرورگر مختلف میری این مشکل رو داری ؟ بررسی کردی از کش مرورگرت نباشه ؟
-
-
March 5th, 2010, 11:03
مدیر کل
ببین شما داری از aol استفاده میکنی این وببروزر خودش پروکسی سرور داره و دی ان های اون طرف
مشکل اینجاست دی ان اس سرویس دهنده شما دیر آپدیت میشه
وگرنه به نظرم aol رو 4.2.2.2 باشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
March 5th, 2010, 11:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vahid
ببین شما داری از aol استفاده میکنی این وببروزر خودش پروکسی سرور داره و دی ان های اون طرف
مشکل اینجاست دی ان اس سرویس دهنده شما دیر آپدیت میشه
وگرنه به نظرم aol رو 4.2.2.2 باشه
حرف تمامی دوستان درسته .
Aol که استفاده می کنم آی پی المان هست و دی ان اس اونجا انگار دیر آپدیت می شود ولی 1 روز فکر کنم زمان بیش از حد زیادی باشد .
آن عکس با فایرفاکس برای آی پی ایران هست و داره درست نشان می دهد .
ولی آن عکس مربوط به aol مربوط به آی پی المان هست و اشتباه نشان می دهد و داره اطلاعات را از سرور قبلی لود می کند .
جالب اینجاست که دوستان با چیز پی ان هم که برای کانادا می روند همین داستان برقرار است .
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

نوشته اصلی توسط
sajad
1- کش حتما به ایران یا خارج بودن ربط نداره که !
2- شما با دو مرورگر مختلف میری این مشکل رو داری ؟ بررسی کردی از کش مرورگرت نباشه ؟
1 - حرف شما کاملا درسته من هم عنوان تاپیک را قرار دادم که وقتی دی ان اس سرورها خنگ می شوند یعنی کار خوشان را درست انجام نمی دهند . و این مدت زمان مدت زمان زیادی است .
2 - نه کش مرورگر نیست و یکی از مرورگرها آی پی ایران نیست(aol)
-
-
March 5th, 2010, 11:19
مدیر کل
این قانون DNS هست
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
March 5th, 2010, 11:24
عضو انجمن
-
-
March 5th, 2010, 11:35
عضو انجمن
وقتی شما به دی ان اس ttl ميدی يعنی اجازه ميدي بهش تا اون زمان زندگي کنه!
وقتی ميزاريش 86400 يعنی 24 ساعت بهش وقت ميدي!
-