-
July 25th, 2013, 18:49
سوال : وی پی اس
سلام
خسته نباشید
میخواستم سوال کنم ببینم واسه فروش وی پی اس باید چی کار کنم ؟ البته اینم بگم که از هیچکی نمایندگی نمیخوام میخوام خودم بگیرم و بفروشم
منتها نمیدونم که چه جوری و مستقیم میشه گرفت . یعنی باید با مستر کارت باشه یا پی پال و اماسلهم ؟
اصلا کلا نمایندگی نمیخوام میخوام بدونم مستقیم از کجا میتونم بگیرم و خودم به دیگران نمایندگی بدم و خودم بفروشم ؟
-
-
July 25th, 2013 18:49
# ADS
-
July 25th, 2013, 19:00
پاسخ : سوال : وی پی اس

نوشته اصلی توسط
l3aran
سلام
خسته نباشید
میخواستم سوال کنم ببینم واسه فروش وی پی اس باید چی کار کنم ؟ البته اینم بگم که از هیچکی نمایندگی نمیخوام میخوام خودم بگیرم و بفروشم
منتها نمیدونم که چه جوری و مستقیم میشه گرفت . یعنی باید با مستر کارت باشه یا پی پال و اماسلهم ؟
اصلا کلا نمایندگی نمیخوام میخوام بدونم مستقیم از کجا میتونم بگیرم و خودم به دیگران نمایندگی بدم و خودم بفروشم ؟
با سلام خدمت شما،
برای اینکه خود شما به شخص بتوانید سرویس هایی رو تهیه کنید میبایست حساب خارج از کشور که بین الملی باشد داشته باشید.
همانند: مستر کارت / ویزا کارت / حساب اینترنتی پی پال.
با احترام
-
تعداد تشکر ها از P30w.com به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2013, 19:01
عضو دائم
دوست گرامی شما میتوانید از همکارانی که سرور اختصاصی میفروشند یک سرور اختصاصی با هارد و تعداد آیپی زیاد دستکم 16 آیپی تهیه کنید و بگید واستون روش Vmware نصب کنند سپس میتوانید vps بسازید و بفروشید. البته اگر تخصص کافی ندارید پیشنهاد میکنم در انجمن بخش منابع آموزشی کمی بگردید مقالات و آموزش های زیادی در مورد این مسئله پیدا خواهید کرد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها ازnginxweb به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2013, 20:00
برای فروش شما تجربه کاری دارید؟
با مجازی ساز های مختلف از جمله Xen وی ام ویز کار کردید؟
توانایی مدیریت سرور رو دارید؟
-
-
July 25th, 2013, 20:10
توصیه می شه اگر میخوای وارد این بازی شی خودت رو درگیر این نمایندگی ها نکنی
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
July 26th, 2013, 13:22
پیشنهاد میکنم از داخل ایران سرور اختصاصی تهیه کنید و از مجازی سازی VMware استفاده کنید
-
-
July 26th, 2013, 13:41
چرا عادت داریم هرکی سوال میپرسه صورت مسئله طبق سلیقه خودمون عوض کنیم؟
دوستان عزیز شما چه کار دارید جناب l3aran در این تخصص دارند یا نه.
ایشون فقط روش پرداخت پرسیدند.
شرمنده اگه تند این موضوع بیان میکنم.
در جواب سوال l3aran هم باید بگم اگر حساب بین المللی معتبر دارید می توانید خودتون پرداخت کنید و سرویس تحویل بگیرید.
اگر هم ندارید می توانید از دوستان و همکارانی که در زمینه پرداخت فعالیت دارند کمک بگیرید و هزینه ریالی اون + کارمزد پرداخت کنید تا اون ها پرداخت برای شما انجام دهند.
-
تعداد تشکر ها ازADMlN به دلیل پست مفید
-
July 28th, 2013, 10:12
عضو جدید
یه سرور اختصاصی بگیر ، حالا یا از دوستان و یا هم از اونور آب ، ترجیح میدم یه سروری بگیری که اوایل کار زیاد اذیتت نکنه و مدام کاربرهات پیغام بدن
-
-
July 28th, 2013, 11:13
عضو انجمن
شما میتونی یک حساب پی پال یاو.. باز کنی ! مشتقیم یک سرور خریداری کنی.
اما میتونی از یک سایت خوب ایرانی هم یک سرور اختصاصی باب میل خودت هم تهیه کنی که اینطور از نظر من برای شروع بهتره چون طرف تو ایرانی هست و میتونی کمک بیشتری ازش بگیری که از دیتا سنتر فکر نکنم اینطور باشه
پیروز موفق باشید
-
-
July 28th, 2013, 11:18
سلام
ریسلر vps پیشنهاد میشه..
تجربه اولتون هست توی هاستینگ ؟
-
تعداد تشکر ها از shazo به دلیل پست مفید