سلام دوستان عزيز
ميخواستم سايت فيلم بزنم
حالا بايد vps بخرم حتما يا لينكهای دانلود رو ميتونم كپی كنم؟
چقدر خرج ميبره؟
بايد شريكی كار كنم يا تكی؟
سلام دوستان عزيز
ميخواستم سايت فيلم بزنم
حالا بايد vps بخرم حتما يا لينكهای دانلود رو ميتونم كپی كنم؟
چقدر خرج ميبره؟
بايد شريكی كار كنم يا تكی؟
باید سرور اختصاصی بگیرین حجم فیلم ها زیادن هر فیلم 700 800 مگابایت شما بایت برای ماه اول 200 گیگ هاست داشته باشین کپی هم خیر
تقريبا چقدر ميشه؟
شریک داشته باشید بهتر هست مگر اینکه از پس مخارج سرور بر بیاید که نزدیک به ۴۰۰-۶۰۰ تومان میشه تو ۳-۵ ماه.
بنظرم دنبال کاری نباشید که همش جلوش گرفته میشود .بفکر کاری باشید که مجاز باشه در حال حاضر ! نظر شخصی من بود خود مختارید
سرور اختصاصی ماهانه 80 باید با شه به بالا فکر کنم دامین هم که .in 21 هستش و .com 17500 تومان که شما باید خیلی از اینارو داشته باشین
hossein535 درست میگه - سایت نرم افزار بزنید
دوست عزیز اگر میخواید از پشتیبانی آنلاین سایت برای گفت و گو یا از آی دی یاهو بنده amir.saiedmehr@yahoo.com برای راهنمایی کامل استفاده کنید
در خدمتیم!
کلا خرج سایتت هم بهت میگم چه قدر میشه
یه وی پی اس رم 512 خوب با سرعت دان و آپ بالا مخصوص دانلود و آپلود فایل با حجم بلا مماهانه 25 تا 30 ت هست
10 تا دامین .org م برای اول کار میگیری اینم 100 ت
هاست هم 1 گیگ کافیه با پهنا باند نامحدود اونم 4 ت در ماه
یه هاست دی ال هم 30 ت
من خودم سایت فیلم دارم سوال داشتی پ خ بده کمکت میکنم
سلام دوست من...
میشه یه ضره منو راهنمایی کنی ؟ میخوام سایت بزنم...این ایمیل منه Immortal_73@yahoo.com
یا اینکه ایمیلتو بزار ادت کنم...
مرسی
سلام من یه دوست دارم سایت فیلم زده 1-2 ماهه میشه هر روزم سایتشو آپ میکنه البته هی ول میکنه دوباره سایت و میگیره دستش حالا کاری به اینا نداریم این رفیقم حالش دست خودش نیست
کلا تو این 2 ماه 70 گیگ فایل پس کرده به نظرم هارد 100 گیگ برای 3 ماه شما کافی باشه موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)