-
July 15th, 2013, 22:58
عضو جدید
نیازمند اسکرپیت حرفی چت روم هستم
با سلام خدمت همه دوستان
دنبال یه برنامه نویس حرفی میگردم، همونطور که میبینید تا دلتون بخواد سکرپیت چت روم زیاده و رایگانه
و چیزی که من میخوام چیزی بالاتره اونا نیس فقط چیزی که خیلی واسعم مهم هستن اینا هستن
۱. سبک و سازگار با همه مررگرهی اینترنت ( یعنی نیزی نباشه ۲۰۰ تا برنامه نصب کنن تا بتونن چت کنن )
۲. مدیریت عالی و امنیت بالا
۳. ...
لطفا باهم تماس بگیرید و نمونه کاراتون رو واسعم بفرستین
ID: Oft3
دوستان یادم رفت اگه کسی هم نظری داره که با چه برنامه نویسی طراحی بشه یا کلا هر نظری درین ممنون میشم وقت بذارین و توضیحی بدین تا از اطلاعاتتون استفاده کنیم
با تشکر علی
-
تعداد تشکر ها از Aussie به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2013 22:58
# ADS
-
July 15th, 2013, 23:36
پاسخ : نیازمند اسکرپیت حرفی چت روم هستم
1.2.3 فلش چت نیاز داشتید با لایسنس و سرور بسیار ارزان تر از سایت رسمی درخدمتیم
-
تعداد تشکر ها ازEuro It به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2013, 09:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Aussie
با سلام خدمت همه دوستان
دنبال یه برنامه نویس حرفی میگردم، همونطور که میبینید تا دلتون بخواد سکرپیت چت روم زیاده و رایگانه
و چیزی که من میخوام چیزی بالاتره اونا نیس فقط چیزی که خیلی واسعم مهم هستن اینا هستن
۱. سبک و سازگار با همه مررگرهی اینترنت ( یعنی نیزی نباشه ۲۰۰ تا برنامه نصب کنن تا بتونن چت کنن )
۲. مدیریت عالی و امنیت بالا
۳. ...
لطفا باهم تماس بگیرید و نمونه کاراتون رو واسعم بفرستین
ID: Oft3
دوستان یادم رفت اگه کسی هم نظری داره که با چه برنامه نویسی طراحی بشه یا کلا هر نظری درین ممنون میشم وقت بذارین و توضیحی بدین تا از اطلاعاتتون استفاده کنیم
با تشکر علی
سلام و خسته نباشید.
قوی ترین سرویس DigiChat هست که بر پایه جاوا هست و بسیار زیبا و کاربر پسند هست و امکانات فوق العاده بالایی دارد.
ما این سرویس را با هزینه ی ماهیانه ارایه میدهم و مشتریانی خارج از ایران نیز داریم.
برای خرید با آیدی یاهوو من تماس بگیرید:Shayan6611
-
تعداد تشکر ها از Shayanzez به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2013, 11:52
عضو انجمن
با سلام ;
در صورتی که قصد دارید cms اختصاصی ، مختص به شما تولید و برنامه نویسی شود با ما در تماس باشید
0237742000
موفق باشید
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
-
تعداد تشکر ها از mgp.co.ir به دلیل پست مفید