-
لینوکس یا ویندوز؟
سلام به نظرتون ایراد کار با ویندوز 2003 برای وب سرور آپاچی چیه؟ آیا لینوکس بهتره واسه این کار نسبت به ویندوز؟
دلایل خودتون بگید ممنون میشم چون تو پست http://www.webhostingtalk.ir/f175/85292/#post807742 یه درخواست دیگه هم دارم میخوام به جمع بندی برسم در مورد نوع سرور مجازی و سیستم عامل مناسب
-
تعداد تشکر ها ازghasemweb به دلیل پست مفید
-
July 7th, 2013 16:45
# ADS
-
پاسخ : لینوکس یا ویندوز؟
-
-
-
-
لینوکس میتونه از لحاظ مصرف منابع کمتر مناسب باشه...
-
تعداد تشکر ها ازCaspian-Server به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Caspian-Server
لینوکس میتونه از لحاظ مصرف منابع کمتر مناسب باشه...
من فکر میکنم این مساله زیاد موثر نباشه چون ویندوز 2003 هم زیاد حافظه نمیگیره و سبک هستش اما اینکه چقدر آپاچی با ویندوز بهتر کار میکنه یا با لینوکس؟اینو میخوام توضیح بدید
-
-
عضو دائم
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها ازTARIMEHR به دلیل پست مفید
-
ممنون لینکهای مفیدی بود اما بهتره دلایل رو به زبان فارسی و مختصر اینجا ذکر کنید که هم خودم بهترم توجیح بشم هم دوستانی که بعدا به این تاپیک سر میزنن استفاده کنن.
-
-
July 10th, 2013, 04:04
عضو انجمن
سلام
آپاچی رو بر اساس معماری لینوکس طراحی کردند . فرق استفادش در لینوکس یا ویندوز مثل فرق سرور اختصاصی لینوکس با سرور مجازی لینوکسه!!!! بخشی از منابع سرور همیشه باید صرف تبدیل آرشیتکتوری آپاچی (که برای لینوکس ساخته شده) به سیستم عامل ویندوز بشه . شک نکنید که Performance نصب زمانی که روی لینوکس نصب و اجرا میشه هم نخواهد بود
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازcompiler به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2013, 04:07
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها ازinterhost به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2013, 04:36
با توجه به تجربه که داشتم می توان بگویم بهترین \یشنهاد من به شما با توجه به گفته دوستان و اساتید عزیز همون لینوکس است پیروز و موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازmsmhost.net به دلیل پست مفید