با سلام
دوستان آیا نمایندگی درصدی ارائه میدن بدون پیش پرداخت یانه .
هاست میزبانی و دانلود و سرور اختصاصی و سرور مجازی و فروش دامنه .
با سلام
دوستان آیا نمایندگی درصدی ارائه میدن بدون پیش پرداخت یانه .
هاست میزبانی و دانلود و سرور اختصاصی و سرور مجازی و فروش دامنه .
با فروش هر یک از پلن های ما در گروه توسعه ارتباطات راد میتوانید از 20% تخفیف ویژه بهره مند شوید
باسلام
به این آی دی پیام بدین
میتونم بهتون ریسلر بدم
Yahoo ID: arpihm_2004
ویرایش توسط persianboy : June 12th, 2013 در ساعت 17:31
با سلام.
شما با عضویت در سایت و فعال کردن قسمت بازاریابی اکانت خود و دریافت لینک مخصوص خود می توانید محصول را به دیگران معرفی کنید و پس از خریداری 15% هزینه به عنوان پورسانت به دریافت کنید.
به شما دوستان گرامی در هنگام ثبت نام 5.000 تومان موجودی به حساب کاربری شما واریز می شود.
پس هم اکنون فرصت را از دست ندهید و از لینک زیر در سایت ثبت نام کنید و به راحتی بدون هیچ هزینه ای کسب در آمد کنید
برای ثبت نام در سایت کلیک کنید...
موفق باشید.
ایرنا سرور
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
ممنونم . یه نکته رو لازم دیدم بگم و اونم اینه که من whmcs دارم منتاها میخوام درصدی کار کنم .
با لینک بازار یابی نمیخوام . میخوام از طریق whmcs خودم اقدام به فروش کنم به همین علت گفتم دی ان اس اختصاصی .
ویرایش توسط trav : June 12th, 2013 در ساعت 20:39
نمایندگی هاست اشتراکی نامحدود دایرکت ادمین فقط ماهیانه 19.900 تومان
به علاوه اینکه روی تمامی پلان های سرورمجازی به شما 10% تخفیف دائمی ارائه خواهد شد و Register Name تمامی سرورها به نام شما.
بعد از خرید 5 سرور یا بعد از مدت 60 روز 20% تخفیف دائمی ارائه خواهد شد.
در خدمت شما هستیم .
لطفا از طریق پ خ یا یاهو در ارتباط باشید :
r39a6666@yahoo
تا در این زمینه صحبت کنیم .
سلام
دوستان من هم با کلیه امکانات و پنل whmcs میخوام حالا یا دی ان اس اختصاصی یا دی ان اس شرکت خودتون.
دامنه من www.gigpa.net گروه گیگپا هم از شرکت خودمون هست گروه فناوری اطلاعات گیگپا | هاست رایگان, سایت ساز رایگان, هاست رایگان Cpanel مشتری زیادی داریم.
در صورت دارا بودن امکانات و شرایط بالا یه ایمیل به ما بزنید mparsa1372@gmail.com
با عرض ارادت
سلام و عرض ادب
با درصد بین 20 تا 35 درصد در خدمتیم
سبد متنوع محصولات بیش از 10 نوع محصول سوپر آلفا - آلفا - مستر - رسیلر ویندوز لینوکس - سرور مجازی و اختصاصی
تضمین آپتایم و سرعت
دارای نماد اعتماد الکترونیک
وب سایت شرکت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)