-
July 10th, 2013, 12:24
عضو دائم
فروش سرور مجازی ممنوع شد!!
شرمنده حال صحبت ندارم.. میرم اصل مطلب..امروز بهم گیر دادند به سایت بعد کار کشید به جزئیات.. که چرا سرور مجازی دارم.. گفتم سایت دار هستم روش دانلود و آپلود میکنم... گفتند غیر مجاز تهیه شده.. فاکتورش رو بدید یا قراردادش رو.....منم نداشتم!!
گفتم طبق کدوم قانون؟.....
ردیف 26...
نماد اعتماد الكترونيكي - فهرست كالاهاي غيرقانوني جهت عرضه توسط كسب و كارهاي اينترنتي
از امروز هر کی بدون مجوز سرور مجازی بفروشه کارش با ارشاد و ... هست...
-
-
July 10th, 2013 12:24
# ADS
-
July 10th, 2013, 12:27
عضو دائم
پاسخ : فروش سرور مجازی ممنوع شد!!
رسمی گفتند برید خونه هاتون!!
-
-
July 10th, 2013, 12:35
عضو انجمن
جالبه. به ما گیر نداند چرا؟
تلفن همراه: 09397061112
" آی دی یاهو : jenatmilad " |
نمایندگی رسمی کشوری آسیاتک در ایران |
-
-
July 10th, 2013, 12:36
عضو انجمن
یعنی چی الان؟
پس ما که سایت داریم چه کنیم باید فاکتور بگیریم؟

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
-
July 10th, 2013, 12:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
jenatmilad
جالبه. به ما گیر نداند چرا؟
شهر به شهر و استان به استان کلا فرق داره... دیر یا زود داره.. باید برید مجوز بگیرید...شانس آوردم تو کار هاست نیستم.. دقیقا شد ماجرای اول زمستان 91 که ریختند و هر چی بازی بود تو کل مغازه های ایران جمع کردند گفتند بخشنامه آمده!! ما هم عمده فروشیمون تعطیل شد.. حالا نوبت هاستینگ هست! شب میخوابند صبح پا میشند قانون میزارند...
حالا اینا به کنار اصلا تو نوشتن قانون دقت نمیکنند... واسه خودش نوشته سرور مجازی... به هیچ چیز دیگری هم اشاره نکردند..کارمنداشونم تو شهرهای دیگر چون خبر ندارند از هیچی بر اساس قانون گیر میدند..
-
-
July 10th, 2013, 12:42
عضو انجمن
والا تو این مدت خبر های مسخره ای شنیدیم. از بابت اینکه سایت هایی که ثبت نشدن ***** میشنو میبندنو این چیزا. که هیچ کدوم اتفاق نیوفتاد. این مشکلات هم فقط از طریق فتا رخ میده. اونم زمانی که مشتری کارش غیر قانونی باشه . تازه به مدیر سرور نامه یا میل میدن که ساسپند کنی. نه اینکه کل سرور مدیر رو ساسپند کنند یا سایتشو بخوابونن
-
-
July 10th, 2013, 12:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
شهر به شهر و استان به استان کلا فرق داره... دیر یا زود داره.. باید برید مجوز بگیرید...شانس آوردم تو کار هاست نیستم.. دقیقا شد ماجرای اول زمستان 91 که ریختند و هر چی بازی بود تو کل مغازه های ایران جمع کردند گفتند بخشنامه آمده!! ما هم عمده فروشیمون تعطیل شد.. حالا نوبت هاستینگ هست! شب میخوابند صبح پا میشند قانون میزارند...
حالا اینا به کنار اصلا تو نوشتن قانون دقت نمیکنند... واسه خودش نوشته سرور مجازی... به هیچ چیز دیگری هم اشاره نکردند..کارمنداشونم تو شهرهای دیگر چون خبر ندارند از هیچی بر اساس قانون گیر میدند..
والا تو اون لینک که دادید اصلا نزده فروش سرور مجازی غیر قانونی هستش.
-
-
July 10th, 2013, 12:51
عضو انجمن
کلا یا از این ور بوم میوفتیم یا از اون ورش یا کلا بیخیال یه چیزی هستیم یا گیر الکی میدیم
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
تعداد تشکر ها از behrooz_iri به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2013, 12:52
عضو دائم
اصلا بحث فروش کنار... متاسفانه خیلی شهرها تو اداراتش کارمنداش سر از سرور و سایت و.. در نمیارند.فقط استناد میکنند به قانون.. یعنی واسش طرف فرق نداره سرور مجازی برای چی استفاده میشه.وقتی نوشته سرور مجازی یعنی تمام!!شما قانون شکن هستید!! بدبختی منم این بود.میگفت غیر قانونی تهیه شده.. گفتم هیچ جا برای سرور مجازی و اینا فاکتور یا قرارداد نامه نمیدند.اما کی که حرف گوش بده؟؟
خلاصه من پیچوندم و زدم بیرون..فاکتور و قراردادنامه رو هم میخواستند واسه اینکه ببینن طرف هاستینگ مجوزداره یا نه...
-
-
July 10th, 2013, 12:58
عضو دائم
-