سلام
خیلی عجله دارم
لطفا قیمت هر پوند و همچنین زمان تحویل هم رو اعلام کنید
قیمت همون 69 پوند
خیلی عجله دارم
لطفا قیمت هر پوند و همچنین زمان تحویل هم رو اعلام کنید
قیمت همون 69 پوند
ویرایش توسط eneah : July 5th, 2013 در ساعت 21:37
گریه میکردم کفش ندارم مردی را دیدم پا نداشت
سلام
از طریق پورتال کاربران با ما در تماس باشید
portal.rasanegar.com
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
با سلام
هزینه سرور 69.99 پوند هست یعنی همان 70 پوند
هزینه نهایی 385 هزار تومان تخویل 2 ساعت
با احترام
سلام
دوست من شما بعد از کلی توضیحات که برای شما دادیم و مشخص کردیم سروی که الان دارید اختصاصی نیست
سوال میکنید آیا این سرور اختصاصی است !؟
پاسخ هم دایدم و عرض کردیم این موضوع قابل تشخیص است که سک سرو راختصاصی است یا خیر ! راه ساده آن کارت شبکه و سخت تر آن .......
نارحت نشوید اما این رفتار شما که بعد از بیشتر از 45 دقیقه توضیح در خصوص انواع سوالات شما از سرو رگرفته تا چت روم ! طلبکار هم می شوید انگیزه را برای هرگونه پاسخ گویی بعدی به شما و دیگران کم می کنید !
گرچه ما به ارج گذاشتن به مشتریان و همکاران خود همانند گذشته ادامه میدهیم !
موفق باشید
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
والا من سوال میپرسم شما میگی حروقت خواستی بخری توضیح میدم !!!
خوب اگه نمیخواستم بخرم مریض بودم صبح تا شب بیام این انجمن دنبال سرور و مردمو سرکار بزارم !
اصلا برخوردتون با مشتری خوب نیست اصلا این پستی که زدین خیلی توهین آمیزه شما که همینارو تو یاهو گفتین نیازی بود تو پست درخواست سروری که ایجاد کردم اعلام کنید !
سلام
شما این سرور رو درست بررسی کنید - اگر واقعا برای چت روم می خواهید شما حتی نمی تونید از نصف پورت 100 استفاده کنید!!!
مثل اینه که بار نیسان دارید - ولی تریلی کرایه کنید!!
Fiche serveur dédié SP 32G SSD - OVH
تست سرعت پورت در تاپیک امضا موجوده 12.4 یعنی دقیقا برابر توان اسمی و تئوری پورت !
شما هاست دانلود ندارید که دنبال پورت 1000 هستید!
هارد دیسک ها هم که محصول ویژه بهترین شرکت دنیا یعنی اینتل هستش! نه سامسونگ و بوق و اینا! 2x 120G
Intel® SSD 320 Series
قیمت هم که مفته! 70 یورو - آی پی هم که گفتید نمی خواید -
************************************************** *************************************
اگر خیر اصرار دارید پورت 1 باشه - 2تا هارد 160 SSD اینتل + پورت 1 نامحدود با RAM: 64 Go DDR3 ECC
Fiche serveur dédié professionnel EG 64G SSD 2013 - OVH
ما هم که ماه اول فروش ویژه داریم و سودی دریافت نمیشه! حتی اگر راضی نبودین و ماه بعد هم تمدید نکردین ، 1 ریال به ما سودی نرسیده!
نتیجه این که کیفیت واقعا راضی کننده هستش!
موفق باشید
دوستان برای اسکریپت چت فرانسه بهتره یا انگلستان ؟
با سلام
به سخت افزار ربط دارنه نه مکان شما دیگه چرا ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)